reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dziewczyny, jak kupić stanik do karmienia?
Mi na razie piersi w ogóle nie urosły i trochę się boję, że nie będę mieć pokarmu, bo ani siary, ani nic...
No, ale jeśli będzie, to pewnie wtedy piersi mi urosną i nie wiem, czy kupować stanik z większą o rozmiar miseczką?
A jak teraz nie kupię, to przecież później tym bardziej nie będzie nawet czasu, a nikt za mnie tego nie przymierzy. Chyba, że będę chodzić bez:-p

reklama
Ja też kupiłam inhalator jak Igorek mi tak chorował, kilka razy go używałam,może i pomógł, ale szału nie ma :no:

Ja właśnie też ciągle się zastanawiam nad rozmiarem stanika do karmienia. Od początku ciąży dwa razy zmieniał mi się rozmiar biustu i czuję, że do końca jeszcze mi się powiększy:szok: A jak przyjdzie karmienie, to piersi się jeszcze powiększają czy niekoniecznie???

O jeden rozmiar to na bank, bo jak pokarm się pojawi to piersi się powiększą ,przynajmniej na początku, potem się normuje, ale na początku piersi mogą się powiększyć i to dużo.
Biustonosz do karmienia to też moja bolączka bo nie cierpię gdy mnie uwiera albo mi coś wyłazi bokami, mam duże piersi a te popularne staniki to raczej małe mają rozmiary:no:

Podobno te są fajne ,ale ta cena:wściekła/y::wściekła/y:
Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną

Matko ja jestem taka niezdecydowana że zanim coś kupie to urodzę chyba. Oglądam i oglądam i zastanawiam się nie wiem nad czym:wściekła/y::wściekła/y:

Jedyne co mam (lub aż) to ubranka jeszcze tylko ze dwa kaftaniki na 56 rozm. i kombinezon i już.
Jeszcze dużo mi zostało między innymi karuzela i też oglądałam taką jak martikupiła

mcgosia83, to body przesłodkie. Ja też takie chcę!
Czarnuszka88, faktycznie opłacalne. Jak myślisz - mam dwie 260ml, 3 - 125ml, wystarczy? Czy dokupić?

Mysle ze napewno Ci starcza na dlugo a jezeli zamierzasz karmic piersia to juz wogole...ja kupuje tylko duza i mala wkonu to najczesciej sie smoczki zmienia a butelka na kilka miesiecy starczy jedna wiec napewno Ci starczy :) no i ja mam zamiar karmic piersia wiec burelki na wszelki wypadek :)

kurcze a ja z tym wózkiem BEXA chyba nie wytrzymam, może w tą sobote pojadę, bo ostatnio nam auto siadło :dry:

dziś przygotowałam mamie rzeczy po Olku (56/62) do prania - JESHOO ja tego mam 1m kwadratowy worków!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

reklama
Ja właśnie też ciągle się zastanawiam nad rozmiarem stanika do karmienia. Od początku ciąży dwa razy zmieniał mi się rozmiar biustu i czuję, że do końca jeszcze mi się powiększy:szok: A jak przyjdzie karmienie, to piersi się jeszcze powiększają czy niekoniecznie???
mi się dopiero wtedy powiększyły!!:szok: przed porodem nosiłam A/B a do karmienia dostałam od bratowej D!!!! i jak tu nie mieć na cycusiach rozstępów :confused: teraz chyba kupię sobie E i jeszcze pare takich topów sportowych. Kurcze tylko może F... bo jeszcze te wkładki laktacyjne... :dry:hmm

Do góry