mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
A lecące mleko z cycuchów mnie przeraża!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez pytałam i wzięłam taki jak polecali. Ale w sumie pani mi podała 2 obwody, a ja wzięłam mniejszy, a może większy byłby lepszy...blueberry kupując w melissie stanik trzeba do nich napisać jaki rozmiar polecają bo faktycznie mają inną rozmiarówkę.
Ja napisałam i mi odpisali ale się jeszcze wstrzymuje.
Hm... ten mój też nie ma fiszbin . No nic, jak przyjdą to sobie obejrzę, przymierzę i zobaczymy. Ale z tego co patrzyłam, to większość karmników jest bez fiszbin, a przerabiać mi się nie chce .Hot milk ładne ale co z tego jesli bez fiszbin? jak stanik dobrze dobrany (nie za mała miseczka, szersze fiszbiny) to zatory nie groźne a podtrzymanie o niebo lepsze.
Ja uważam że bezfiszbinowce nawet do spania sie nie nadają.
Tez mam teraz dylematy stanikowe- sensowne rozmiarówki maja tylko brytyjskie firmy. tez ogladałam melisse ale one wszystkie koronkowe sa a ja chcę gładki bo pod bluzka sie nie odznacza.
Pewnie skonczy sie na tym, że kupię panasza gładkiego i przerobie na karmnik :-)
Blueberry77 ładny i co najważniejsze z przyjemnego materiału ale u mnie i tak sie nie sprawdzi mam za blisko cyce i tylko plandże wchodza w grę bo przy balkonetkach albo nie daj boże full cup'ach foszbiny na mostku zawsze za szeroko. Zastanawiam się nam tango plunge.
Znalazłam jeszcze anita5068- wyglada sensownie tylko ta rozmiarówka
Taaak ale trzeba miec gdzie podjechać hehe ja nie za bardzo mam wyjscie i musze przez internet kupowac bo we wrocławiu tylko jeden sensowny sklep z bielizna gdzie ceny niekoniecznie atrakcyjne.ja podobnie jak w poprzedniej ciazy mam do karmienia jeden i poki co nie zamierzam kupowac wiecej. Zawsze po wyjsciu ze szpitala po kilku dniach bedzie mozna podjechac i cos kupic