reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja tez skusiłam się na zakupy z okazji wyprzedaży :happy2:
Mój małż powiedział że niedługo Hanka bedzie miała wiecej ciuchów niz my hehe No prawda jest, że mamy tego stertę ale ja nie kupuje jednego rozmiaru. Dosłownie parę sztuk mam na 56 (musze to wykopać bo zdaje mi sie że za mało) a reszte kupuję na 62, 68 czasami nawet jak cos fajnego na 74 coby na zapas było- oczywiscie tak uniwersalne rzeczy jak bluzy,pajace itp bo rzeczy na konkretna pore roku wole za zapas nie kupować ze względów oczywistych.
To moje dzisiejsze zakupy:

Załączniki

• SDC12493.JPG
    SDC12493.JPG
    41,1 KB · Wyświetleń: 64
  • SDC12495.JPG
    SDC12495.JPG
    42,9 KB · Wyświetleń: 67
reklama
pewnie, że warto na póżniej kupić :-) no, może nie kombinezony na przyszłą zimę, ale jakieś normalne ciuszki czemu nie :-)
te najnowsze rzeczy są na 6-9 miesięcy :-)

ionka własnie z takiego załozenia wychodzę :-D Po raz- teraz duzo taniej mozna kupić, po dwa- jakoś wydaje mi się, że chodzenie z małym rozwrzeszczanym dzidziorem po sklepach nie bedzie przyjemnością wiec wole to zrobic teraz. Tylko gdzie to trzymać? :baffled:

ionka własnie z takiego załozenia wychodzę :-D Po raz- teraz duzo taniej mozna kupić, po dwa- jakoś wydaje mi się, że chodzenie z małym rozwrzeszczanym dzidziorem po sklepach nie bedzie przyjemnością wiec wole to zrobic teraz. Tylko gdzie to trzymać? :baffled:
Koza, ciuszki świetne. Pochwal się, gdzie kupiłaś i za ile:)

problem przechowywania tych rzeczy to też i mój problem.
czekam, aż mąż zrobi półki do szafy, a póki co, leży wszystko w tej szafie na dnie...

Koza, ciuszki świetne. Pochwal się, gdzie kupiłaś i za ile:)
skarpetki po 1,9 i body niebieskie za 7.9 w besta plus- mam niedaleko outlet :tak: który baaardzo lubie
body granatowe w sklepie dziecko- 13,9
bluzeczki w reserved za 11 i 13zł
buty w pumie 69zł

ionka ja się szafek dorobiłam i co z tego? jakoś tak poukładałam pościel, reczniki, troche rzeczy dla małej i dalej miejsca brak. Czeka mnie generalne sprzatanie wielgasnej szafy- sporo rzeczy których nie nosze i niezły bałagan wiec licze ze jakies 2 spore półki uda sie wygospodarować heh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry