reklama
pierwszy :-)Nie mogę się zdecydować, który ładniejszy?
1. TOMI.pl
2. Śpiworek coccobello (880000355) - Aukcje internetowe Allegro
Nie jestem fanka rózu ale ładniejszy
koza super ciuszki. Olo miał takie same butki tylko czerwone
Ja niestety (a może stety) mam całe pudła ciuszków, które przeszły prze Olka i bliźniaki mojego brata... hehe jest tego troche. Tylko, że mam same chłopięce, dziewczynek u nas w rodzinie - brak. Ale będę szaleć jak niunia podrośnie
Ja niestety (a może stety) mam całe pudła ciuszków, które przeszły prze Olka i bliźniaki mojego brata... hehe jest tego troche. Tylko, że mam same chłopięce, dziewczynek u nas w rodzinie - brak. Ale będę szaleć jak niunia podrośnie
hej dziewczyny, jeśli potrzebujecie jeszcze jakichś ubrań - sprzedaję tanio fajne ciuszki - szczegóły w dziale ogłoszeń - tutaj https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubrania-ciazowe-tanio-m-firmowe-35136/
zapraszam
zapraszam
hej do mnie przyszły wczoraj majtasy siateczkowe i podkłady hartmanna
wszystko wygląda super, a te podkłady są anatomiczne, pakowane po 14 sztuk (zamówiłam jedna paczkę maxi, drugą mini - najwyżej dokupię)
czekam jeszcze na kosmetyki dla synka - wszystko z Ziajki
wszystko wygląda super, a te podkłady są anatomiczne, pakowane po 14 sztuk (zamówiłam jedna paczkę maxi, drugą mini - najwyżej dokupię)
czekam jeszcze na kosmetyki dla synka - wszystko z Ziajki
kasia0305
Fanka BB :)
Mam pytanko,
co macie do przemywania pępuszka zanim odpadnie kikutek?:-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja jeszcze nic nie mam, ale zamierzam kupić spirytus. Zapytam w aptece czy mają gotowy roztwór, a jak nie, to kupie spożywczy i sama zrobię.Mam pytanko,
A w czym problem że chłopięce? Ja jak widzisz kupuje typowo chłopiece ciuszki bo mi sie takie podobają. Nie lubię przesłodzonych falbanek, kwiatuszków itp a róz tylko w sportowych zestawieniach np bluza z kapturem. Moja Hanka bedzie wygladac jak mały łobuziak
reklama
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
witajcie
w aptece można kupić spirytus w sprayu właśnie dla pępuszka
w aptece można kupić spirytus w sprayu właśnie dla pępuszka