reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Swietne zakupy dziewczyny :)
Ja juz popralam i poprasowalam i mam mase ubranek teraz patrze za 74 jak cos bo te wszystkie mniejsze juz mam :)
a nie majac teraz kompa zaoszczedze ;))

reklama
koza super ciuszki. Olo miał takie same butki tylko czerwone :tak:
Ja niestety (a może stety) mam całe pudła ciuszków, które przeszły prze Olka i bliźniaki mojego brata... hehe jest tego troche. Tylko, że mam same chłopięce, dziewczynek u nas w rodzinie - brak. Ale będę szaleć jak niunia podrośnie :-D

hej do mnie przyszły wczoraj majtasy siateczkowe i podkłady hartmanna:-D
wszystko wygląda super, a te podkłady są anatomiczne, pakowane po 14 sztuk (zamówiłam jedna paczkę maxi, drugą mini - najwyżej dokupię)

czekam jeszcze na kosmetyki dla synka - wszystko z Ziajki:tak:

ja mam spirytus - juz nie pameitam proporcji mieszania go z woda, ale jakos to bylo 1/3 do 2/3. Sa te gaziki nasaczone spirytusem, ale polozne je raczje odradzaja i ja tez uwazam ze nie sa bardzo wygodne:no:

A w czym problem że chłopięce? Ja jak widzisz kupuje typowo chłopiece ciuszki bo mi sie takie podobają. Nie lubię przesłodzonych falbanek, kwiatuszków itp a róz tylko w sportowych zestawieniach np bluza z kapturem. Moja Hanka bedzie wygladac jak mały łobuziak :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry