moniSkaBe
Fanka BB :)
no.. a ja musialam wszystko kupic. Od grzebyka po wozek, lozeczko i inne.
Nie no.. kilka ubranek moja mama kupila i jeden kocyk za 20 zł.
Nie no.. kilka ubranek moja mama kupila i jeden kocyk za 20 zł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie używałam takich zwykłych i sprawdziły się świetnie... po co przepłacać albo mieć stresa że zwykła podpaska przesiąknie! Powinny byc dostępne w aptekach!Dziewczyny a czy podkłady bella ( takie pieluszki jednorazowe ) sprawdzają się?
A tak BTW to czy tatusiowie waszych maluchów też tak marudzą jak mój w kwestii wydatków? :-) Mojego to chyba najbardziej przeraża w narodzinach kwestia wydatków, tak jakby tylko on zarabiał ;-)
śliczne ciuszki :-)Kurka spróbuję teraz dodać te fotki ciuszków, które kupiłam w tesco, może uda mi się załączyć załącznik..
Jeeee udało się!!!:-);-)
Ja kupiłam w lumpku z tego futerka taką bluzę kangurkę i w tym samym kolorku, więc nie kupowałam tamtej bluzy z cherokee..;-)Ale ta bluza moja z tymi półśpiochami wygląda jak komplecikśliczne ciuszki :-)
Ja w tesco widziałam do tych spodenek jeszcze bluzę- milusi ten materiał