reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja na pozniej kupilam sobie takie grube waciaste podpaski Bella.

a podklady.. sama nie wiem jakie kupic.
Na poczatek pewnie kupie ze 2 paczki.. najwyzej Karol mi dowiezie wiecej.

reklama
Jak patrze na te polskie ceny to oni chyba powariowali

mam dokładnie takie same wrażenie :shocked2:
jak patrze na ceny na allegro, to z reguły sa wyższe niż tutaj w sklepach... w najlepszym razie takie same...
no, ale na polskie warunki to juz i tak przesada... :dry:

A powiedzcie mi, bo też chciałam kupić buteleczkę Tommee Teppee. Do niej można dopasowac tylko firmowe smoczki? Żadne inne się w razie czego nie nadadzą? :sorry2:

nie sądzę, bo te buteleczki maja bardzo szeroki gwint i smoczki bardzo chatakterystyczne...

Moni super to wygląda. Ja też chcę zamówić taką samą pościel,tylko chciałam albo kolor łososiowy albo beż, jeszcze kilka dni pomyślę. A drugi zestaw bym chciała taki PURISTA feretti sestettto POŚCIEL 6 częściowa (868605397) - Aukcje internetowe Allegro rodzaj rabbit blue lub rabbit ecru. Tylko bym chciała 3 częściowy, pokazuje ten na all dla przykładu. A wy kupujecie pościel 120 x 60 czy 135x100? Bo ja myślałam o tej mniejszej, ale z tej feretti to chyba nie ma. Ja też tą pościel oglądałąm w sklepie, ale nie spojrzałam na wymiary.

Z tego co wiem to 135x100 kołdra i 40x60 poduszka to standard. Wszystkie firmy pościelowe jakie znam mają takie. 120x 60 to wymiary łóżeczka klasycznego- nigdy nie spotkałam takiej pościeli.:blink:

Hej dziewczynki my wczoraj kupilismy już łóżeczko dla małej :tak: takie z funkcją kołyski.
Byliśmy ciekawi jak wygląda po złożeniu więc dzis na próbe ubraliśmy :tak: aż szkoda twraz wszystko składać bo pościelke trzeba przeprać :-)

Moni, możesz podesłać link do tej pościeli??? Śliczna ;-)

mam dokładnie takie same wrażenie :shocked2:
jak patrze na ceny na allegro, to z reguły sa wyższe niż tutaj w sklepach... w najlepszym razie takie same...
no, ale na polskie warunki to juz i tak przesada... :dry:
Tez tak uwazam. To jest na prawde przegiecie.
Ja niestety kupilam laktator w Danii, a tu jest duzo drozszy:-(

Ja jestem jeszcze daleko w polu z zakupami dla mojego Dzi, ale wczoraj sie zmobilizowałam i zahaczyłam o mothercare- mają tam całkiem fajne przeceny tak samo jak w H&M i nakupiłam trochę ciuszków (body, śpiochów etc) :tak:

reklama
A tak BTW to czy tatusiowie waszych maluchów też tak marudzą jak mój w kwestii wydatków? :-) Mojego to chyba najbardziej przeraża w narodzinach kwestia wydatków, tak jakby tylko on zarabiał ;-)

Do góry