reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja na pozniej kupilam sobie takie grube waciaste podpaski Bella.

a podklady.. sama nie wiem jakie kupic.
Na poczatek pewnie kupie ze 2 paczki.. najwyzej Karol mi dowiezie wiecej.

reklama
Jak patrze na te polskie ceny to oni chyba powariowali

mam dokładnie takie same wrażenie :shocked2:
jak patrze na ceny na allegro, to z reguły sa wyższe niż tutaj w sklepach... w najlepszym razie takie same...
no, ale na polskie warunki to juz i tak przesada... :dry:

A powiedzcie mi, bo też chciałam kupić buteleczkę Tommee Teppee. Do niej można dopasowac tylko firmowe smoczki? Żadne inne się w razie czego nie nadadzą? :sorry2:

nie sądzę, bo te buteleczki maja bardzo szeroki gwint i smoczki bardzo chatakterystyczne...

Moni super to wygląda. Ja też chcę zamówić taką samą pościel,tylko chciałam albo kolor łososiowy albo beż, jeszcze kilka dni pomyślę. A drugi zestaw bym chciała taki PURISTA feretti sestettto POŚCIEL 6 częściowa (868605397) - Aukcje internetowe Allegro rodzaj rabbit blue lub rabbit ecru. Tylko bym chciała 3 częściowy, pokazuje ten na all dla przykładu. A wy kupujecie pościel 120 x 60 czy 135x100? Bo ja myślałam o tej mniejszej, ale z tej feretti to chyba nie ma. Ja też tą pościel oglądałąm w sklepie, ale nie spojrzałam na wymiary.

Z tego co wiem to 135x100 kołdra i 40x60 poduszka to standard. Wszystkie firmy pościelowe jakie znam mają takie. 120x 60 to wymiary łóżeczka klasycznego- nigdy nie spotkałam takiej pościeli.:blink:

Hej dziewczynki my wczoraj kupilismy już łóżeczko dla małej :tak: takie z funkcją kołyski.
Byliśmy ciekawi jak wygląda po złożeniu więc dzis na próbe ubraliśmy :tak: aż szkoda twraz wszystko składać bo pościelke trzeba przeprać :-)

Moni, możesz podesłać link do tej pościeli??? Śliczna ;-)

mam dokładnie takie same wrażenie :shocked2:
jak patrze na ceny na allegro, to z reguły sa wyższe niż tutaj w sklepach... w najlepszym razie takie same...
no, ale na polskie warunki to juz i tak przesada... :dry:
Tez tak uwazam. To jest na prawde przegiecie.
Ja niestety kupilam laktator w Danii, a tu jest duzo drozszy:-(

Ja jestem jeszcze daleko w polu z zakupami dla mojego Dzi, ale wczoraj sie zmobilizowałam i zahaczyłam o mothercare- mają tam całkiem fajne przeceny tak samo jak w H&M i nakupiłam trochę ciuszków (body, śpiochów etc) :tak:

reklama
A tak BTW to czy tatusiowie waszych maluchów też tak marudzą jak mój w kwestii wydatków? :-) Mojego to chyba najbardziej przeraża w narodzinach kwestia wydatków, tak jakby tylko on zarabiał ;-)

Do góry