reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
@patula86 takie niespodzianki są popularne na Baby Shover, ale u nas się raczej rzadko takie imprezy praktykuje :p Tak mi się to spodobało, że postanowiłam przygotować taką niespodziankę na Święta.
mi przyjaciółka zapowiedziała że mogę się spodziewac babyshower więc taki balon również będzie;)

Dzien dobry dziewczyny i do widzenia na stale niestety :( naprawde boli mnie to okropnie bo to bylo jedyne miejsce dla mnie gdzie czulam sie dobrze i moglam rozmawiac o sobie a teraz zostalo mi to odebrane :( niestety sprawdzily sie moje obawy i to na 100% stad wyplywaja informacje na moj temat, zatem wiecej nie wyplyna. Nie jestem pewna czy osoba czytajaca jest uzytkownikiem czy zna kogos z naszej grupy dlatego nie bede ryzykowac rowniez forum zamknietym. Niestety musze was opuscic :( :( :( strasznie ale to strasznie mi przykro. Mam nadzieje ze osoba podgladajaca i wscibiajaca nos w moje zycie jest zadowolona z siebie teraz. Buziaki kochane i powodzenia, trzymajcie sie cieplo, zdrowo i oby wszystkie wasze malenstwa tez byly perfekcyjnie zdrowe. I dziekuje za cale wasze wsparcie! Bylyscie jedynym moim wsparciem i dobrym slowem :( teraz musze radzic sobie sama.
strasznie mi przykro że musisz nas opuścić. Mam nadzieję że ta granda która tak uprzykrza Ci życie dostanie za swoje. Nie rozumiem jak można być takim człowiekiem.

Dziupla nie martw się na pewno kiedyś założymy zamknięty. Doczekasz się [emoji4]
Jeżeli chodzi o wątek zamknięty to mi to obojętne. Gemeralnie ja mam zasadę nie pisania az takich zwierzen bardzo osobistych. Bylam na nie jednej grupie i forum i nawet te grupy zamknięte mają to do siebie że nigdy się nie wie kto jest po drugiej stronie. Nie znamy się osobiście więc nie ma tutaj mowy o tym by być kogoś pewnym.
Jedno jest pewne, komuś się barszo nudzi i nie ma własnego życia bo ja nie wchodziłam tutaj na grupę pare dni i nie byłam w stanie przeczytać wszystkiego co napisaliście od mojego ostatniego posta. Nie mam poprosru na to czasu.

Jeżeli chodzi o forum lub grupę na fb to ja os9biscie wolałabym grupę na fb bo tam jest mi poprosru wygodniej pisać niż tutaj na forum. Ale jeżeli się kazda nie przeniesie tam to spoko i będę tu wchodziła;)

Przerażajace jak w dzisiejszych czasach zwykle forum, które moim zdaniem powinno być miejscem przyjaznym, może zamienić się w narzędzie które wykorzystywane w nieodpowiedni sposób komuś może zaszkodzić. Jeśli powstanie zamknięta grupa na fb mnie osobiście byłoby wygodniej. Dajcie tylko znać jak do niej dołączyć.
Trochę mnie wystraszyły te wszystkie wiadomości...

ja myślę, że wątek zamknięty to dobre wyjście dla chociażby naszego psychicznego komfortu.
Przecież głupio chociażby pisać o zaparciach, gdy każdy może przyjść i to czytać. Nieważne czy nas zna i jest nam przychylny czy nie. Ale tak ogólnie dla własnego komfortu psychicznego. A przecież zaraz zaczną się rożne sytuacje....

Ale tu chyba nie tylko chodzi o sytuację Kari? Tylko o nas wszystkie
Ok. mi tez obojetne. Zrobcie jak chcecie. Juz to bylo pisane kilka razy.
Ale ja sie nie podejme bycia moderatorem. Za duzo dzieciakow w domu, a za mało czasu. Wybierzcie jedna z was najlepiej jedna taka ktora chce koniecznie zamkniety zeby tam była systematucznie, a druga ktora ogarnie ten watek otwarty i napiszcie do aniaslu.

reklama
Mnie jest obojetnie z tym watkiem ale jak przenosimy sie na zamkniętym. Fakt, byloby bezpieczniej...

Kari przykre, mam nadzieje ze ta malpa ktora donosi pojdzie po rozum do glowy.

Do góry