K
koncowka
Gość
@kari21 przeczytalam co napisałaś i już miałam zadać pytanie dlaczego nikt nie wie o ciąży. Moja pierwsza myśl była taka, że pewnie się boisz, ale teraz już nie dziwię się że nie chcesz podzielić się swoim stanem z mamą czy siostrą. To musi być straszne gdy nie ma się oparcia w najbliższych. Pisałaś coś o psychologu, chodzisz na wizyty, terapię? Nie ma powodu do wstydu, jak choruje ciało to nikt nie patrzy krzywo, ale jak choruje głowa, to wiele jest osób które tego nie potrafią zrozumieć. Podziwiam że chcesz spełnić swoje marzenie o dużej rodzinie, świadczy yo o Twojej ogromnej sile i determinacji! Nie wiem czy tak bym potrafiła!
@zniewolona u mnie też dzisiaj dzień sprzątania. Na szczęście ogródek ogarnęłam już kolka dni temu z mężem. Nie lubię ogrodowych prac, czasami żałuje że nie mieszkam w mieszkaniu w dużym mieście
@zniewolona u mnie też dzisiaj dzień sprzątania. Na szczęście ogródek ogarnęłam już kolka dni temu z mężem. Nie lubię ogrodowych prac, czasami żałuje że nie mieszkam w mieszkaniu w dużym mieście