Marta94
Zaangażowana w BB
My nad imionami nie myslimy, płci tez nie obstawiamy, ale moja koleżanka się upiera, że będzie dziewczyna, bo raz nieświadomie coś mówiąc powiedziałam o dziecku jako „o niej”.
Teeeż bym wciągnęła arbuza, kupiliśmy ostatnio banany i w większości ja z siostrzeńcem je wyciągnęliśmy [emoji1]
A dzisiaj robimy torta na urodziny dla szwagra, już sobie wymyśliłam brzoskwinki z kokosem i czekolada [emoji4]No i czuje się niespecjalnie, troszkę mnie boli podbrzusze czasami, ale nie tak bardzo żeby musieć brać jakieś leki, No i trochę mi niedobrze od rana :/
Przepraszam, ze nie jestem tak aktywna jak reszta grupy, ale to moja pierwsza ciąża, większość z was ma więcej tematów wspólnych ze względu np na dzieci, a ja jak mysle ze mogłabym codziennie pisac tylko o tym jak bardzo się przejmuje to mi się robi niedobrze na sama mysl, wiec wole to zachować dla siebie niż dręczyć was wszystkie codziennie tym samym ..
Ja mam to samo mogła bym pisać jak mi czasami złe czasami myśle czy nie mam depresji.. czy jest wszystko dobrze i rak w kółko ....