reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Cześć dziewczyny:-)

Widze, że większośc korzysta z uroków majowego weekendu i pustki tutaj:-D.
U mnie mała z M mają sieste poobiednią w drugi pokoju.
Dzisiaj M w końcu naprawił rolete w sypialni, bo już mnie trafiało jak z samego rana było jasno. A w dzien wolny tak jak dzisiaj po 7 już mi słońce smaliło w nogi:baffled:. Dodoatkowo naprawił rolete w kuchni i zawiesił na drugim oknie i jeszcze zrobił nowe blokady na drzwi balkonowe:szok:.

Kwiateeczek fakt, masz jakiegoś pecha do wózków. Ja jestem zadowolona z mojej nowej parasolki.

Aha, zapisałam się na drugie podejście z jazdy- dopiero na 25 maja:eek::angry: i znowu będę musiała wziąść dodatkowe jazdy i znnowu miesiac w plecy:wściekła/y:

reklama
Witajcie.

Niedawno wróciłam z centrum, wyspacerowaliśmy się po plantach, zjedliśmy zupę u rodziców, a ja kupiłam sobie 2 bluzeczki :-p

Kwiateczek, torcik bardzo ładny, szkoda, że nie można przez internet skubnąć trochę :-p Wózeczek też super :tak:

Keyko, na pewno poradzisz sobie tym razem na egzaminie :tak:

Iwonka, słodkie żyrafki :happy: Ja kiedyś sfotografowałam żyrafę w chorzowskim zoo, gdy ona akurat miała jęzor na wierzchu. Super wyglądał, taki grubaśny i długi:-D

Keyko - no niestety teraz duzo osób robi prawko i na egzaminy czeka się długo. Trzymam kciuki żebyś zdała teraz bo w wakacje jest jeszcze gorzej z tymi egzaminami.

A my w końcu nie iwem czy jedziemy do tego zoo. Mąz niezdecydowany a ja na siłę nie chce go ciągnąć. Zobaczymy jutro;-)

Witajcie.

Zdaję sobie sprawę, że pewnie nikt dziś tu nawet nie zaglądnie, ale wpadam powiedzieć dzień dobry :-) Życzę Wam miłego dnia spędzonego z najbliższymi i udanych wypadów do zoo :happy:

Oczywiście składam najserdeczniejsze życzenia Marysieńce, moc radości i uśmiechu z okazji pierwszych urodzinek :happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Zdaję sobie sprawę, że pewnie nikt dziś tu nawet nie zaglądnie, ale wpadam powiedzieć dzień dobry :-) Życzę Wam miłego dnia spędzonego z najbliższymi i udanych wypadów do zoo :happy:

Oczywiście składam najserdeczniejsze życzenia Marysieńce, moc radości i uśmiechu z okazji pierwszych urodzinek :happy:
dopinamy sie do zyczen:zawstydzona/y:
Migotka,ja maniak wpadlam zyczyc milego dnia i tez uciekam:tak:pogoda wlasnie nam sie robi wiec chyba bedzie ten grill:sorry:troche mokro jeszcze al moze wyschnie:baffled:

hej dziewczyny

ja sie tez dopinam do zyczen nie sklece dzis swoich bo nie mam weny;-);-)

u nas immmprezka sie udala superrrr bylo.. kazdy zadowolony a tort przepyszny:-):-):-):-) na zamknietym wrzuce zdjecia :happy::happy::happy:

a dzis wybieramy sie pochodzic nad zalew

b5429d20148662f3.gif

Królewno Marysieńko, z okazji 1 urodzinek, wszystkiego wszystkiego najlepszego...

ja też wpadłam tylko na chwilkę, sprawdzić co u Was słychać, ale widzę, ze tu cichutko, puściutko, spokojniutko...

Kamilka, to super, że wszystko Wam się udało... u nas imprezka za tydzień...
Kwiateczek, Wam życzę udanej zabawy i niech pogoda dopisze....
My wczoraj byliśmy u znajomych na ognisku, oczywiście z Mateuszkiem...wychodził się, podjadł skrzydełek... wybawił się z dzieciaczkami w podobnym wieku, wracaliśmy przed 21to nam od razu padł w samochodzie...
teraz Mati śpiocha, bo wszystko nam się dziś przesunęło, a jak wstanie, to mykamy
na spacerek...

spóźnione życzenia dla Zosi z okazji ukończenia roczku
3477605686_42441a2a9b_m.jpg

oraz Marysi z tej samej okazji
3494250306_f5f6542d28_m.jpg

Panna Migotka
- postaram się potem wkleić zdjęcie huśtawki i Miku w akcji.

Miałam bardzo fajny weekend.
spaceball.gif

spaceball.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry