reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześć dziewczyny:-)

Widze, że większośc korzysta z uroków majowego weekendu i pustki tutaj:-D.
U mnie mała z M mają sieste poobiednią w drugi pokoju.
Dzisiaj M w końcu naprawił rolete w sypialni, bo już mnie trafiało jak z samego rana było jasno. A w dzien wolny tak jak dzisiaj po 7 już mi słońce smaliło w nogi:baffled:. Dodoatkowo naprawił rolete w kuchni i zawiesił na drugim oknie i jeszcze zrobił nowe blokady na drzwi balkonowe:szok:.

Kwiateeczek fakt, masz jakiegoś pecha do wózków. Ja jestem zadowolona z mojej nowej parasolki.

Aha, zapisałam się na drugie podejście z jazdy- dopiero na 25 maja:eek::angry: i znowu będę musiała wziąść dodatkowe jazdy i znnowu miesiac w plecy:wściekła/y:

reklama
Witajcie.

Niedawno wróciłam z centrum, wyspacerowaliśmy się po plantach, zjedliśmy zupę u rodziców, a ja kupiłam sobie 2 bluzeczki :-p

Kwiateczek, torcik bardzo ładny, szkoda, że nie można przez internet skubnąć trochę :-p Wózeczek też super :tak:

Keyko, na pewno poradzisz sobie tym razem na egzaminie :tak:

Iwonka, słodkie żyrafki :happy: Ja kiedyś sfotografowałam żyrafę w chorzowskim zoo, gdy ona akurat miała jęzor na wierzchu. Super wyglądał, taki grubaśny i długi:-D

Keyko - no niestety teraz duzo osób robi prawko i na egzaminy czeka się długo. Trzymam kciuki żebyś zdała teraz bo w wakacje jest jeszcze gorzej z tymi egzaminami.

A my w końcu nie iwem czy jedziemy do tego zoo. Mąz niezdecydowany a ja na siłę nie chce go ciągnąć. Zobaczymy jutro;-)

Witajcie.

Zdaję sobie sprawę, że pewnie nikt dziś tu nawet nie zaglądnie, ale wpadam powiedzieć dzień dobry :-) Życzę Wam miłego dnia spędzonego z najbliższymi i udanych wypadów do zoo :happy:

Oczywiście składam najserdeczniejsze życzenia Marysieńce, moc radości i uśmiechu z okazji pierwszych urodzinek :happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Zdaję sobie sprawę, że pewnie nikt dziś tu nawet nie zaglądnie, ale wpadam powiedzieć dzień dobry :-) Życzę Wam miłego dnia spędzonego z najbliższymi i udanych wypadów do zoo :happy:

Oczywiście składam najserdeczniejsze życzenia Marysieńce, moc radości i uśmiechu z okazji pierwszych urodzinek :happy:
dopinamy sie do zyczen:zawstydzona/y:
Migotka,ja maniak wpadlam zyczyc milego dnia i tez uciekam:tak:pogoda wlasnie nam sie robi wiec chyba bedzie ten grill:sorry:troche mokro jeszcze al moze wyschnie:baffled:

hej dziewczyny

ja sie tez dopinam do zyczen nie sklece dzis swoich bo nie mam weny;-);-)

u nas immmprezka sie udala superrrr bylo.. kazdy zadowolony a tort przepyszny:-):-):-):-) na zamknietym wrzuce zdjecia :happy::happy::happy:

a dzis wybieramy sie pochodzic nad zalew

b5429d20148662f3.gif

Królewno Marysieńko, z okazji 1 urodzinek, wszystkiego wszystkiego najlepszego...

ja też wpadłam tylko na chwilkę, sprawdzić co u Was słychać, ale widzę, ze tu cichutko, puściutko, spokojniutko...

Kamilka, to super, że wszystko Wam się udało... u nas imprezka za tydzień...
Kwiateczek, Wam życzę udanej zabawy i niech pogoda dopisze....
My wczoraj byliśmy u znajomych na ognisku, oczywiście z Mateuszkiem...wychodził się, podjadł skrzydełek... wybawił się z dzieciaczkami w podobnym wieku, wracaliśmy przed 21to nam od razu padł w samochodzie...
teraz Mati śpiocha, bo wszystko nam się dziś przesunęło, a jak wstanie, to mykamy
na spacerek...

spóźnione życzenia dla Zosi z okazji ukończenia roczku
3477605686_42441a2a9b_m.jpg

oraz Marysi z tej samej okazji
3494250306_f5f6542d28_m.jpg

Panna Migotka
- postaram się potem wkleić zdjęcie huśtawki i Miku w akcji.

Miałam bardzo fajny weekend.
spaceball.gif

spaceball.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry