reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Cześć kochane, wpadłam tylko na moment i zaraz wracam do swojej pracy.

Najserdeczniejsze życzenia dla małych jubilatów!!!!!!

Dziubek, bardzo mi przykro słyszeć o tym, co Was spotkało. Jednak to nie jest tak, że ktokolwiek przyjedzie do Warszawy z obcą rejestracją, to mu samochód zniszczą - to trochę niesprawiedliwe twierdzenie z Twojej strony, oczywiście rozumiem, że jesteś rozgoryczona, bo to kompletne chamstwo co Wam zrobili - ale my przez kilka lat jeździliśmy po Warszawie autami z rejestracjami spoza Wawy (mąż miał samochody służbowe na numerach z Bydgoszczy, Poznania, Łodzi) i nigdy nic się nie stało. Jak dla mnie po prostu trafiliście na jakiegoś chama i mieliście pecha, ale to wcale nie znaczy, że Warszawa to samo zło najgorsze w Polsce i trzeba omijać z daleka.
Natomiast tu gdzie teraz mieszkam, samochód na rejestracji zaczynającej się od litery "W", a jeszcze nie daj Boże dobry samochód, wzbudza w kierowcach niechęć i takie postępowanie na złość "a własnie, że Cię nie wpuszczę, a właśnie, że nie dam Ci tu zaparkować" itd. itp. Dla mnie jest to dość zabawne...

reklama
Ola, pewnie, ze nie ma co uogólniać, bo zachowanie nie zależy od miejsca zamieszkania tylko od człowieka i po trochę tego, co wniósł z domu i wszędzie może znaleźć się jakiś burak....

Konradku z okazji 1 urodzin najlepsze zyczenia !!!!
machaa123272210886_art.gif

100 LAT DLA KONRADKA!!
p.s. Kwiateczku, mam nadzieję, że mi wybaczysz, że karteczka ode mnie dojdzie troszkę później. Noszę ją w torebce już dwa tygodnie, ale nigdy nie mam po drodze na pocztę :zawstydzona/y:

Dziubek, normalnie takich gnojków to bym rozszarpała :wściekła/y:

Co się tyczy Warszawy i jej mieszkańców, u nas panuje stereotyp "Warszawiaka". Fakt, że bardzo często samochody szalejące na drogach, wyprzedzające na trzeciego i zajeżdżające drogę mają rejestrację na W, ale to równie dobrze mogą być samochody leasingowe. Znam osobiście kilka osób z Warszawy, które są w porządku, ale spotkałam się również z chamskim zachowaniem. Ale to samo można spotkać w każdym mieście.

Panna_migotka, ja tam zawsze wszystkich wpuszczam na swój pas, przepuszczam pieszych na przejściach, widzę, że właśnie to czasem też potrafi wkurzyć tutejszych kierowców na "P" bo wszak mogliby gdzieś dojechać 3 sekundy wcześniej nie przepuszczając ludzi na pasach lub nie wpuszczając przed siebie jednego auta na zwężeniu drogi. Tutaj właśnie jest tak że pieszy "ma problem" jak chce przejść, a standardowy kierowca włącza kierunkowskaz na 10 metrów przed skrzyżowaniem, wkurzając wszystkich którzy może mogliby z tego skrzyżowania wyjechać gdyby tylko był łaskaw wcześniej zasygnalizować, że skręca w prawo...

Ja wstałam a moje dziecko dalej śpi już 13 godzin z jedną przerwa o 6 na butelke :shocked2: Pewnie odsypia wczorajszy dzień ale jak juz póżniej nie bedzie spala to mi nie na reke no zobaczymy

Konradku obyś byl dalej jak torpeda i zawojował świat tego zyczy przyszywana ciocia i Zuzanka

Super że wasze imprezy urodzinkowe sie udały ja sie boje przed nasza ile płaciłyście za tort bo chyba musze zamówić
A jeszcze mam problem teściowa oddała kase co dalam wczoraj siostrze P na bierzmowanie nie wiem czy jej wzieła przecież każdy dostaje ja też kiedyś tam nie bylo dużo bo 100zł musze pogadać z młoda bo chciałam zeby sobie coś kupila

Na razie spadam bo moje dziecie skończyło slodki sen

Dzień dobry Kochane... ja jak zwykle w biegu i przelocie.

Wszystkim naszym kochanym ROCZNIACZKOM życzę samych słonecznych dni i zawsze uśmiechniętych buziaków

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA KONRADKA !!!!! ŚLEMY BUZIOLE Z ZUZIĄ:tak:

Mi przeszła trochę wczorajsza wściekłość. Może i trochę uogólniłam wczoraj z tymi Warszaiwakami. ja wiem. Nie wszyscy sa tacy ale słyszałam własnie o takich akcjach na samochody z obca rejestracją. No cóż jakoś to wyklepiemy i będzie się jeździć tym samochodem do usranej smierci bo już tyle w niego wpakowaliśmy że nie opłaca sie go wymieniać:-(

Do tego jeszcze Zuzia katar i kaszel ma. Byłam u pediatry. Wszystko ok. Leki przepisane.

Olu - a ja właśnie mam z Piły kupca na sukienkę ślubna:tak:

reklama
blog1511120421503od3.gif
KONRADKU STO LAT, DUŻO UŚMIECHU,ZABAWY A PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA!!!!
Życzy Zosia z mamą.
A my już po weekendowaniu, Zosia dalej ma katar już tydzień się ciągnie:dry:. Weekend spędziliśmy bardzo udanie byliśmy na kabarecie paranienormalni i neonówka, z Zosią na wesołym miasteczku:-)
Dziubek - przykra sprawa z tym autem, no ale cóż wariatów u nas nie brakuje a raczej wandali:wściekła/y:

Wszystkim Wam życzę miłego i ciepłego dzionka, bo u nas jest strasznie zimno brrr 14 stopni:baffled:

Do góry