reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
kwiateczek pomalu szykuje Adasia urodzinki ktore wyprawiam w sobote..:-):-):-) dzis zrobilam ciasto Ptasie mleczko i parowki z serem i ogorkiem w ciescie nalesnikowym tylko nie slodkim;-);-) jutro na wieczor zrobimy 2 salatki z 1 gyrosa i 2 z kurczakiem i ryzem..

a robimy u mojej mamy na [podworku bedzie jeszcze grill i mysle dobra zabawa:-):-) dobrze ze uda sie wyprawic te urodzinki bo w sumie podwojne bo synus urodzil sie w moje urodziny:-):-):-)

porozkladam malemu zabawki piaskownice hutawke rowerek samochod i mysle ze damy rade... teraz juz wykapany wysmarowany i spi:tak::tak::tak:

Witam.
Dziękujemy za życzenia i Hanuli i Nikolce również życzymy wszystkiego najlepszego.

Kwiateczek ja też liczę na grilla a raczej na pogodę grillową. Kupi się jakiego mięcha i posiedzi na dworze. Tylko, żeby nie padało. No ale to jeszcze miesiąc do urodzin.

Byłyśmy dzisiaj na dworku w końcu legalnie, tzn po skończeniu antybiotyku. Długo nie posiedziałyśmy (jakieś 2h) bo siępogoda zepsuła i trochę pokropiło. Ale zawsze to coś. Trawniczek był Natalki. CHwilę usiedziała w piaskownicy. Jednak najlepiej jej sie spaceruje z nami za rączkę, sama na 2 nogach tak nieśmiało próbowała ale wiadomo nierówności terenu czynią swoje. Przyszedł do nas kot sąsiadów i mała ciągała go za ucho wiac dostała łapką po łapkach.

Ogólnie coraz lepiej idzie Natalce chodzenie. Jeszcze trochę i będzie śmigać. Jedna w tą, dróga w tamtą :szok::sorry::-D

Kochane Majóweczki - życzę Wam udanego długiego weekendu!! Ja będę pewnie miała problem ze znalezieniem czasu na BB, wybaczcie. W ogóle to do 12 maja będę pracowała nad ogromnym zleceniem i pewnie żeby jak najszybciej pracować i jak najwięcej zrobić, powinnam na ten czas odpuścić sobie przyjemności takie jak pisanie tu z Wami.
Zatem ściskam Was serdecznie, wszystkie cudowne maluszki, z góry składam życzenia z okazji roczków i do zobaczenia za jakiś czas!
Pewnie czasem zajrzę, ale niezbyt często. Buziaki i pozdrowionka!! :tak:

Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosienki z okazji 1 urodzin :-)
A takze najlepsze zyczenia dla Jagodki na pierwsze urodziny:-)
222.gif

Witam majoweczki.gdzie pedzicie na majowke? My dzis grillujemy z tesciami co prawda ale i tak bedzie dobrze iu pogoda dopisuje chco chlodniej jest o wiele niz wczoraj.Zycze Wam udanego weekendu majowego!

Kamilka ja bym juz nie robila salatek z miesem do grila na ktorym tez bedzie mieso tylko bez. Udanej zabawy zycze!

Kwiateczek pulpeciki wedle uznania i swojego przepisu,miesko jajo,moze byc troszke bulki tartej lub bez wyrabiasz pulpeciki male i ja obtaczam troszke w mace i albo lekko podsmazam alebo prosto do gotujacej wody wrzucam a jarzyny czyli marchew,pietruszke,kawalek selera starlam na tarce o grubych okach,pora pokroilam drobniutko i to wszytsko poddusilam na lyzce maselka i zeby nie tracic witamin z tych warzyw to tak na gora 10 minut przed koncem gotowania dorzuciac do pulpecikow,no i oczywiscie koperek sporo.Ja nie dawalam zadej wegety czy innych wynalazkow tylko troszke soli.Mozna jesc z ziemniakami lub ryzem jak ja fdzis dzieciakom zrobie bo lubia ryz.

Wszystkiego naj......dla Zosienki
machaa123272210886_art.gif

Iwonka,brzmi smakowicie:tak:warzywa to praktycznie jak na rybe po grecku a miesko to jest tu tylko wolowe i wieprzowe,mamna mysli mielone:baffled:zadko zdarza sie z indyka np:eek:musze kiedys zrobic:tak::tak::tak:dzieki

Unas nocka nawet super;-)czekam na tel od taty i jade po niego.oj bedzie stekania:-D:-D:-Doooo wlasnie napisal.narka kobietki.acha dzis napisze z mego wlasnego,osobistego laptopa.przyszedl modem i w koncu podlocze sie tez:-D:-D

Najlepsze życzenia dla Zosi!!

Dziś, jak przystało na święto pracy, posprzątałam trochę w domu i miałam gości - moje kuzyneczki, z których jedna jest chrzstną Igi. Byłyśmy razem na spacerku i było fajnie.
Widzę, że Wy też świętujecie na całego :-)
Przepraszam, że na tym wątku, ale czy macie takie domowe huśtawki? Jeśli tak, możecie wkleić jakieś linki na wątku zakupowym? Z góry dziękuję :-p
Dziubaski i wracajcie na bb, bo nudno i nie ma co czytać :sorry:

reklama
Miotka naprawde nie ma co czytac:no:ja tylko zaladam i wychodze:sorry:
Ja mam taka hustawke,zwyklak,od dziadkow:sorry:apropo,pisze z mego kompa:-D:-D:-Dale dziwnie:baffled:
poszukam fotek ale jutro bo na tym kompie nie mam zdjec:no:

Do góry