reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Faktycznie pusto:sorry:Ja tez tylko przelotem i ide lulu
Migotka my mamy taka typowa domowa rozkladana,kupiona kiedys w Smyku.
Na zdjeciu Vanesska w wieku Klaudii:-p

Załączniki

• chustawk.jpg
    chustawk.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Witam widze ze pierwsza:-)
Na chwilke bo mam szykowania dzis duzo:szok:jutro goscie:sorry:
doszedl wozek,jest sliczny.wyglada lepiej niz na zdjeciu:tak:oczywiscie bez problemu sie nie obylo,miala byc barierka a nie ma.Kondzio nie chce usiasc bo nie ma co zalpac raczka:baffled:napisalam maila zobaczymy.lece po kawusie i do pracy:sorry:jak bede miasla chwile to wstawie zdjecie:tak::tak:
lece ach i tort jeszcze dzis przyjdzie:-);-)

Witam.My dzis jadziemy na grilla, tzn my bedziemy go robic z sasiadami z mojego bloku:-pTrzeba pozbierac troche ploteczek.:-pJak tam nie mieszkam to malo co wiem co sie dzieje ale zawsze jak przyjezdzamy to odrazu wszyscy wylaza i gadaja jedni na drugich :-D:-D:-D:-D
Kwiateczek to masz pecha do tych wozkow,ale napewno przysla , łaski nie robia jesli był ten pałąk na tej aukcji w komplecie.Moja Klaudia tez jak jedzie muszi miec sie na czym opierac:tak:

Iwonka mam nadzieje.poczekamy jak odpisza pewnie po weekendzie:baffled:Kondzio narazie nie jest zachwycony:sorry:tym bardziej ze nie ma co w lapke zlapac:sorry:oki ide wrzucic szybko zdjecie na wozkowy:tak:

Witam,

No rzeczywiście nas mało. My wczoraj byliśmy na naszej działce na której w przyszłości będziemy się budowac. Trzeba było ja obmierzyć i zobaczyć mniej wicej gdzie dom można postawić. Patrzyliśmy też projekty domów. No i się rozmarzyłam. A spodobał nam się taki projekt że chyba przez 50 lat będziemy budowac ten dom;-)

Kwiateczek no szczęścia do wózkówto ty nie masz. No ale to na razie ostatni pewnie i już będziesz miała z głowy:tak:

Do Majóweczek z Warszawy. Dziewczyny które były w zoo mam do was pytanie. czy wszytskie zwierzątka można już obejrzeć? Czy słonia moja mała już zobaczy czy jeszcze gdzieś te bydlątka sa pochowabne?? Ja mam daleko do tego zoo więc muszę być pewna że wszystko co będę chciała to zobaczę. No i jeszcze jedno. Jak myslicie jutro będzie otwarte ?? Nie mogę nigdzie informacji znaleźć:baffled:

Dziubek wszystkie zwierzeta sa juz dawno do ogladania wiec spokojnie mozesz jechac.TYlko hipopotam jest zamkniety bo buduja nowyt dla niego obiekt.Tu masz stronke do ZOO zadzwon i sie zapytaj ale ja mysle ze na bank jest otwarte!
Teraz patrzylam na ta stronke ZOO i jset napisane ze zapraszaja na majowke w ZOO :-)
A ten tygrys razem z tym psem w jednej klatce siedzieli jak bylismy teraz w ZOO

1240078366_Sucharekdwiepow.jpg

Oni od szczeniaka sa razem

1218629826_Sucharekmalepow.jpg

Sliczne jest te zdjecie

1219661065_Sucharekmalapow.jpg

Ostatnia edycja:
Nasz torcik:tak:mialo byc Konradka:baffled:masa jogurtowa podobno:zawstydzona/y:
jutro dolozymy swieczke z 1 i mamy od babci takie ognie do torta:-)tylko ze to bedzie dzien i nie bardzo pewnie bedzie widac:sorry:
Zobacz załącznik 131399

Zobacz załącznik 131400

sorki ze tutaj ale nie wiem gdzie zeby pokazac bo tak nas malo....mam wrazenie ze niektore watki nie sa ogladane.Mi siew yswietla od ostatnich postow:tak:wiec majoweczki na pierwszym miejscu sa;-):-)

reklama
No wyglada apetycznie ten torcik :-) Choc ja nie przepadam ogolnie za takimi smakolykami.
Na grilla w koncu nie pojechalismy.

Do góry