reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin dla

Marysi

Zosieńki

Podpinam sie pod życzenia. Mnóstwo buziaczków dla wspaniałych maluzków.

A my byliśmy dzisiaj w zoo w Warszawie. Było multum ludzi ale ogólenie było fajnie. Dzień zepsuty przez wandali warszawskich:-( Uszkodzili nam samochód:wściekła/y: Kawałkiem płytki chodnikowej syukali w dach samochodu i mamy bardzo paskudne wgięcia:wściekła/y: Normalnie jesteśmy wściekli. Te dranie zobaczyli samochód na innej niż warszawska rejestracji i musieli się wyrzyć. Po prostu nie mamy szczęścia. Tydzień temu silnik zrobiony a teraz to... Ech ... Jakbyśmy mieli stłuczkę to człowiek jakoś by inaczej to przyją bo to znaszej winy. Ale takie cos to przechodzi ludzkie pojęcie. Przykro mi to mówić ale do Warszawy to długo nie pojedziemy. :-(

Co do podróży to Zuzia zachowywała się wyśmienicie. Chyba jest stworzona do jazdy samochodem. W jedną stronę 2,5 godziny a ta ładnie sie bawiła. Trochę spała. Ogólnie ona poprawiła nam humor po tym incydencie.

Zmyka, ale nie wiem czy szybko usnę bo mnie nerwy tłuką:wściekła/y:

100 latek dla slodkich dziewczynek Zosi , Marysi, Jagódki i Nastusi

e-gify_dodane77.gif

Ja padam po majowym weekendzie wczoraj chrzciny dziś bierzmowanie (wystałam sie 3 godz w kościele jako świadek uff) u nas święta pracy nie ma więc nic nie poleniuchowaliśmy Zuzka cierpi bo zabki ida i mama też czasem ma dość

Kwiateczek do nas kartka od was doszla dokladnie w ten sam dzień dziekujemy no i jako pierwsza
Opisalam sie wtedy długiego posta to nam internet wyłączyli myślalam ze mnie trafi i ciagle sa o to wojny
Przepraszam że tylko tyle ale marze tylko o łożeczku wiec na razie dobranoc do jutra

Dziubek doczytałam teraz to sie tym ludziom w głowie przewraca sami nie maja bo im sie niechce to drugi tez nie moze miec

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin dla Marysi i zalegle zyczenia dla Zosi

Dziubek a nie macie ubezpieczenia ac??? Ja niedawno zarysowalam caly bok auta bo otarlam o slup na zakrecie :wściekła/y::wściekła/y:. Skorzystalam z ac i mam autko naprawione :-)

My bylysmy dzis na starowce w warszawie.Ania jak nigdy w zyciu strasznie marudzila. Wogole to nie wiem skad ona ma tyle energii :confused:. Miedzy 12.30 a 21.30 spala tylko 15 minut w aucie jak wracalysmy do domu.

Nasza też dziś nie spala za dużo wrażeń Rany tylko żeby tak nie zostało bo bedzie tragedia ,dla mnie oczywiście

mm81 - no własnie AC nie mamy. Do tej pory nic się nie działo. AC drogie więc sobie podarowaliśmy. Moi rodzice jeżdżą samochodem już ok 10 lat bez AC i nic im nikt nie zrobił. Mój pierwszy somochód też nie miał AC i było wszystko OK. Gdybym wiedziała że tak Warszawskie bandzory są zawzięte na obce samochody to dotąd byśmy krążyli aż zwolniłoby się miejsce na płatntym parkingu. a tak to na osiedlu pobliskim zaparkowaliśmy. Niby bezpiecznie ale jak widać nie do końca. Może to nauczka dla nas żeby AC wykupić

Sylwia nie stresuj sie,fajnie ze pierwsza karteczka doszla:tak:ja od majoweczek powiesilam na scianie:tak::tak:
Dziubek wspolczuje auta:baffled:ja wiem ze warszawiacy tak robia:no:to samo z lodziakami:no:parkowac lepiej zawsze na szczezonym jest ale takim ktory pilnuja:tak:;-)

U nas urodzinki byly swietne:tak:pogoda byla srednie ok 17ej musielismy sie ewakuowac bo sie rozpadalo a o 18 juz sloneczko bylo ale mokro wiec juz nie wychodzilismy:sorry:gosie byli tak ok do 19.30 bo kazdy z dzieckie wiec....btar z zona poszli dosc dawno nad morze i chyba zliczyli jakis znajomych bo wciaz ich nie ma:soory:maly spi,tatus wlasnie poszedl a ja jeszcze nie ,czekam na nich:sorry:ogolnie super tylko ten deszcze ale to Anglia:baffled:
oki jutro napisze papadzeikuje jeszcze raz za karteczki,dzis otworzylam,zyczenia sliczne,DZIEKUJEMY SLICZNIE:tak::tak:

Dla Zosi i Marysi z okazji ukończenia ROCZKU najlepsze życzonka!!!

Kamilka, Kwiateczek fajnie, ze imprezy się udały :-)

Dziubek :szok: z tym Waszym autem.

To tyle na dzisiaj, kładę się. Pa

reklama
halllooooooooo....Majóweczki już poniedziałek...majowy weekend się skończył, a wy gdzie???

Konradku, wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 1 roczku
Sesame-Street-Elmo-Loves-You-Print-C12204840.jpeg

a ja jak zwykle na posterunku, nie mam za bardzo co robić, bo miałam dziś przejąć obowiązki Pana, którego zastąpię, a on na wolnym...więc lipa...ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...będę miała więcej czasu na BB, pod warunkiem, ze i Wy tu będziecie i będę miała z kim i o czym pisać...
Dziubek współczuję...mi się coś robi, jak na autku pojawia się choćby rysa nie z mojej winy, a co dopiero takie chamstwo....ktoś powinien im przyłożyć taką płytą chodnikową w te puste kacze łby....

Do góry