no ale to co innego jak obca osoba się znęca nad dzieckiem a co innego jak ty musisz znecac się nad swoim. Wiem że jest to do przejścia ale ja mojej Zuzi nie jestem w stanie zmusic do tych ćwiczeń.:-(Dziubek moja Ania chodzila na rehabilitacje odkad skonczyla 4 mce.Chodzilysmy co tydzien i niemal za kazdym razem byl wielki placz ale trudno.To bylo dla jej zdrowia wiec trzeba bylo wytrzymac.Lepiej teraz troche pocierpiec niz pozniej cale zycie miala by miec jakies wady postawy itp itd.
no ja też mam nadzieję że z piłą pójdzie lepiej. Zuzia lubina niej skakaćale ćwiczenia to zobaczymy czy będzie chciała robić.Dziubek życzę powodzenia. Myślę, ze ćwiczenia z piłką mogą byc fajne. Często bujam Dominka na duzej dmuchanej piłce. W przód, tył, na boki i aż piszczy z radości.
a no pulpecik jest ale ostatnio schudło i tak jej się ;-)
Dziubek ale slodki grubasek jest z Amelki :-)
Ja też juz o 21 czasami to w łózku leże i oglądam TV. No a czasami nawet już spięOgolnie podziwiam dziewzyny ktorych dzieci sie klada ok 21 ja sama juz o tej porze lubie byc wykapana maly polozony w domu ogarniete i do wyrka albo chwila dla siebie
U nas ponuraśno. Nie wychodze zmałą na spacer bo wieje mało co łba nie urwie. Zuzia ćwiczen nie chce wykonywać. Prostuje się jak struna jak chce jej nogi zgiąć:-( Dzisiaj mam dzień odwiedzin więc pewnie znowu sie już nie będę odzywać. Lecę małej zrobić jedzonko.