reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Hej
my po spacerku:tak:

dziekujemy za zyczenia,tak wogole to fajnie sie zlozylo z tym konkursem,akurat na 10mies:tak:;-):-)
wlasnie zauwazylam(ktoras z mam pisala)ida mu zeby takie ze szok:szok:jedynki gorne,dwojka gorna i dwojki na dole:szok::szok:boshhh ale to musi go bolec::-:)confused:nie moge sie doczekac ja bedzie wygladal z zabkami:-D:-D:-Djuz je widac:tak:

ja w zoo bylam chyba raz:confused:w lodzi daaaawno temu i nie bardzo to juz pamietam:baffled:
ide polozyc Kondzia choc nie widze go jeszcze do spania:confused:zobaczymy:nerd:

reklama
BUZIAKI DLA KONRADKA!!!!!!!!!!!!!:-)
piszecie,że u was pogoda śliczna a tu szaro buro i śnieg dopiero zaczyna topnieć:-( no i wstałam dzisiaj z takim nastawieniem,że nigdzie nie byliśmy,nawet obiady nie robiłam,mogłabym przespać cały dzień gdyby nie moja wiercipiętka:tak:
zawsze chciałam pojechac do zoo ale jak do tej pory jeszcze się to nie zdarzyło...

Konradkowi buziaczków 10 a nawet 1000 i BRAVO za pierwszy debiut w mediach hehe:-D

Założyłam sobie konto na mojeciuchy.pl, bo Hannah mi zrobiła smaka, wystawiłam 2 rzeczy i zero odzewu :dry: Zastanawiam się, czy nie lepiej jednak na allegro.
No ja wystawiłam 40 szt ubrań, biżuterii, torebek i butów także jestem wciąż zasypywana ofertami. Właśnie nowy cacy płaszczyk upolowałam mmmm, za 3 szt ubranek dla dziecka i torebeczkę która do niczego mi nie pasowała. :-):-)
Tu nie widać, ale ma ekstra szeroki kołnierz.

Ciągle coś nowego wystawiam, tyle łaszków mam że sama nie wiem gdzie ja to upychałam.

Ostatnia edycja:
Hejj dziewczyny wpadlam napisac cos do was po pracy
obecnie ogladam Na wspolnej malego dryndam w wozku noga...

u mnie dobrze choc zmeczona jestem... jutro 1 zmiana ale naprawde fajna praca.. choc nie wszyscy co przyhodza na staze czy praktyki tam uwazaja ze beda wykonywac ten zawod i sie zastanawiam na co marnuja tyle kasy??:confused::confused:

dzis bylam z malym w urzedzie oddac liste obecnosci i scielam jedna babe w kolejce bo poszlam z Adasiem zeby dziecko chociaz na dwor wyszlo.. bylo ladnie to skorzystalam.. ale usnal w urzedzie i facet mnie przepuscil a bylam w pokoju ze 30sekund a tak jedna z kolejki mnie nawyzywala ze jak wyszlam to jej taka wiazanke puscilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze sie nakryla uszami...

ogolnie jestem zla na tesciowa bo jak mam drugie zmiany to nie zawsze wyjde z malym na dwor wiec prosze meza zeby z nim wyszedl albo tesciowa.... PRZYCHODZE pytam byliscie na spacerze??NIE: bo albo im sie nie chcialo albo za zimno:angry::angry::angry::angry: dla niej zawsze jest za zimn na spacer z dzieckiem:angry::angry: to co cala zime ma siedziec w domu????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ohhh dzis moj maz z nim byl w sumie 3 godziny i ja rano 2 ale wczoraj dostal taka zje... juz mi nerwy puscily...

PRZYCHODZE pytam byliscie na spacerze??NIE: bo albo im sie nie chcialo albo za zimno:angry::angry::angry::angry: dla niej zawsze jest za zimn na spacer z dzieckiem:angry::angry: to co cala zime ma siedziec w domu????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czyli przeciwieństwo mojej teściowej. co siedzi z małą to wychodzą na dwór. jak kiedyś poprosiłam żeby wyszła z małą na godzinkę, to powiedziała, że jej się nie opłaca.. ona jak wychodzi z małą to na max 2h, a w wakacje zabierała mleko dla Zosi i nie było ich kiedyś 6h :szok:

fajny płaszczyk Ha-NN-aH. ja musiałam szukać innego fasonu
płaszcz.jpg
mam nadzieję, że nie będę w nim wyglądała jak w namiocie.
nie chciałam kupować czegoś bardziej dopasowanego, bo cały czas się zmieniam i nie chcę płaszcza po jednym sezonie wyrzucać.
idę dać małej kolację
miłej nocy.

fajny płaszczyk Ha-NN-aH. ja musiałam szukać innego fasonu
Zobacz załącznik 119284
mam nadzieję, że nie będę w nim wyglądała jak w namiocie.
nie chciałam kupować czegoś bardziej dopasowanego, bo cały czas się zmieniam i nie chcę płaszcza po jednym sezonie wyrzucać.
idę dać małej kolację
miłej nocy.
To coś na styl grzybek, czy jak tam się mówi, u mnie by nie przeszło, nie dosyć że mam mocną budowę to jeszcze bym się poszerzała.
Zobaczę jak przyjdzie mój płaszczyk, może wam się pokażę jak mi się spodoba.:-p

Moj maly jest strasznie nieznosny teraz:no:boshh biedny:sorry:dalam mu juz nurofenu 2,5 przed snem i itak sie wybudzil juz dwa razy a spi godz:baffled:bedzie ciezka noc:dry:

Kamilka i dobrze zrobilas,co za babsztyl.wogole matki z dziecmi ida bez kolejki:tak:czy wszyscy o tym zapomnieli:szok::angry:
co do spaceru to ja wychodze codziennie.nie bylo mrozow wielkich ale tak to normalnie wychodzimy:tak:wczoraj np ubralam malego,wyszlismy na schody a tu deszcz runal:szok:ale coz poszlismy:-)malemu folia ja parasol i ogien:-D:-DNA SZCZESIE PRZESZLO PO PARU MINUTACH BO Z PARASOLEM TO PORAZKA:baffled:
spowrotem z now nas zlapalo:baffled:

Co do ubran to tez mam sporo ale ja to chyba anorektyczka moge tylko sprzedac:-D:-D I TO NIE WYSOKIM 165:baffled:ale sporo tego mam:tak:musze wejsc na te stronice:tak:

oki lece bo dzis zaczyna sie U CAN DANCE:-p:-p:-p moj ulubionyLtak::tak:
dobranoc:-)

Kwiateczek, mam nadzieję, że Hannah się nie obrazi, jak odpowiem za nią :-) Ta strona to mojeciuchy.pl
Jak masz jakieś fajne, to możesz wystawić, ja mam 163 cm i też należę do chudzielców (z pokaźnym brzuszyskiem :rofl2:), więc może coś odkupię od Ciebie.

reklama
witam Mamusie
Dziewczynki ja tylko chciałam życzyć dobrj nocki, a nie pojawiam się bo Marysia chora bardzo-ma zapalenie oskrzeli biedna. A jutro mam pierwszy dzień pracy i nie wiem jak sobie poradze jak będe wiedziała ,że ona taka biedna...

Do góry