reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie.

Wczoraj moja koncertowała do 23, ale nic ją raczej nie bolało, bo jak wzięłam ją na pół godziny do salonu, to taki banan był, że szok. Skończyła oglądać z nami u can dance i położyłam ją z powrotem - ryki były chyba do 23 z przerwami, ale my konsekwentnie ją kładliśmy jak wstawała, aż wreszcie zasnęła (później niż ja). Jutro idę do fryzjera (hurrraaaaa!!!) i na koncert kumpla wieczorem. Ale znając siebie, najpierw się cieszę, że gdzieś wychodzę, a potem siedzę i myślę, że powinnam być w domu z małą. Ja to mam narąbane w głowie, sama nie wiem czego chce :dry:

Cfcgirl, trzymaj się kochana. I niech Marysieńka szybko wraca do zdrówka. Na pewno teściowa się nią dobrze zajmie :tak:

Wczoraj powypatrywałam jakieś tanie spódnice na allegro i chyba sobie kupię, a co, zaszaleję na lato. Tylko muszę zacząć używać niedługo jakiegoś balsamu opalającego, bo moje patyki niedość że chude, to jeszcze białe. Wszystkie spódnice o długości midi :baffled: Wcale nie fajnie jest mieć za chude nogi, za grube pewnie też nie. Czemu nie można mieć takich w sam raz? :dry:

reklama
Witajcie!
Ja już na nogach, odkąd Hania wstaje, budzi nas piskiem/okrzykiem radości. Ale to akurat okolice czasu kiedy mąż ma wstać do pracy.

CFCGIRL
współczuję kochana, ja lamentowałam gdy mała miała katarek i kaszel, zdrowe dziecko to jest to, zaczełam to doceniać. Jaka jest marudna na codzień, taka jest ale jak była chora to dosłownie dom staje na głowie.
Widzę ża Marysieńka z 9-cioma ząbkami narazie prowadzi chyba.
Wcale nie fajnie jest mieć za chude nogi, za grube pewnie też nie. Czemu nie można mieć takich w sam raz? :dry:
U mnie jest tak, za duże piersi (moim zdaniem):baffled:, za mało odstający tyłek (czyt. płaski):confused:, teraz za bardzo wystający fałd skórny na brzuszku:dry:, no ale nogi w sam raz na mini.:-p

Witam
Co do wyglądu: mam za duże cycki, za duży tyłek no i oczywiście brzuchol jakbym była w ciąży. nogi też jakby nie pasują do całości. od połowy uda są szczupłe :-) dlatego właśnie fajnie wyglądam w sukienkach empire.

jakiś czas temu gadałyśmy o skuteczności brzuszków. jest różnica, ale po 2-3 miesiącach. :-)

Ja mam 3 tygodnie brzuszków za sobą i już czuję że zrobił się twardszy, ale oponka nie znika i raczej od tego nie zniknie. Jak się pozbyć zbędnej skóry?? Jakie ćwiczenia pomogą?

Na moją skórę to pomógłby chyba tylko chirurg plastyczny :confused2::-D Ale po drugim dziecku chyba sobie zafunduję :-p

(oczywiście żart, i tak nie byłoby mnie stać).

Ostatnia edycja:
Ja też już jakiś czas robię brzuszki. pod oponką sa twrde mięśnie ale oponki sie jeszcze nie pozbyłam:baffled: Nie mam jej niesamowicie dużej ale chyba już jej nie zgubię. Ja narzekam i zawsze będę narzekać na duże biodra i pupsko. To moje utrapienie od czasów dojrzewania.

Mała padła przed chwilą. Wstała dzisiaj o 5.40:szok::wściekła/y: Masakra. Niedługo o 4 zacznie mi wstawac. No ale czekam cieprliwie na zmianę czasu może jej się też poprzestawia. Ja dzisiaj zmykam do mojej babci. Wczoraj miałam odwiedziny koleżanki z 1,5 roczną dziewczynką. Jutro jade do teściowej. No i tak mi tydzień szybko zleci:tak:
Chyba kupię nocnik i zacznę sadzać małą. Chociaż rozbieranie jej z tych spodni i pieluchy to mnie przeraża. Szczególnie że ubierać się nie lubi.

Ja wczoraj też się zarejestrowałam na mojeciuchy.pl. Wystawiłam suknie slubną bo się jej pozbyć nie mogę. Ale wiecie co ja mam duzo ciuchów szytych przez moją mamę więc raczej ich sprzedać nie będę mogła bo bez metki są:-(

Witam :-)Zaraz postaram sie nadrobic wateczek....

Dzis DZIEN TESCIOWEJ wiec moze by tak zyczonka jakies im wyslac ;-)

reklama
Do góry