reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja nawet nie weidziałam że jest dzsiaj ten dzień teściowej. Dzięki. Zacisnę zębiska i złoże życzenia:tak:

U nas też pogoda do d...py. I też wiosny mi sie juz chce

Hej my wczoraj jak wyruszylismy popołudniu to wrócilismy póżnym wieczorem musielismy zapłacic oc zdecydowac sie na fotelik i odwiedzic babcie

Wczoraj zagladalam do was tylko na sekunde bo P. mial dzien robienia na kompie niby wtedy jest blisko ale ja nie moge swoich rzeczy zrobic

Jeśli chodzi o brzuszki to nie wiem co musialo by sie stac zebym je robila to było zawsze moje znienawidzone ćwiczenie mimo że ogólnie sport uwielbiam zawsze jakos próbowałam sie na nich obijac no moze jakbym rzeczywiscie miala obwisly brzuch ostro Ale na szczescie tak nie jest tyle widac ze ta skóra nie jest tak napieta jak wcześniej ale nie jest żle nawet ostatnio zauważylam ze mi sie piersi zaczeły podnosić mam nadzieje ze to nie złudzenie bo one denerwuja mnie najbardziej No i moich nóg też nie za bardzo lubie bo napewno do mini sie nie nadaja

Moja tesciowa chyba by pomyślała ze w głowie mi sie poprzestawiało ze takie swieto wymyslilam :-D

Z tymi ciuchami to ja niestety nie mogłabym nic wystawic moja szafa jest niestety zużyta do reszty ale moze choc pooglądam

A ja swojego dziecka nie poznaje od kilku dni spi od 21 do 8 z jednym przewinieciem na spiaco potem pada jeszcze o 10 bo nie dospala i czasem spi 2-3 godz. Ciekawe ile takiej sielanki bedzie mi dane:confused:

Kwiateczek, mam nadzieję, że Hannah się nie obrazi, jak odpowiem za nią :-) Ta strona to mojeciuchy.pl
Jak masz jakieś fajne, to możesz wystawić, ja mam 163 cm i też należę do chudzielców (z pokaźnym brzuszyskiem :rofl2:), więc może coś odkupię od Ciebie.

Czy tam sie uzywane tez wklada???kurcze Migotka ja chcialam narazie zobaczyc tylko,mam ciuchy w ktore nie wchodze.mam nowe ktorych nie zalozylam lub tylko raz:baffled:ale czesc jest w domu w Pl wiec nie mam jak pokazac:sorry2:przeszukam tu szafe i jak tesc bedzie jechal to moze zabierze i wtedy wysle:tak::tak:;-)

Witam :-)Zaraz postaram sie nadrobic wateczek....

Dzis DZIEN TESCIOWEJ wiec moze by tak zyczonka jakies im wyslac ;-)

:szok::szok::szok::szok:TO TAKI DZIEN JEST:sorry2::no::-D:-D:-D:-D:-DNIE WIEDZIALAM:no:

witam

cfcgirl zdrowka dla Marysi,trzyma ja juz chyba dosc dlugo :no:

wiecie dzisiejsza noc to epicentrum bolu chyba bylo:no::no::no:taki krzyk ze szok.Dalismy Konradkowi przed snem troche nurofenu a on sie obudzil o 23ej i traki krzyk ze nie mozna bylo go uspokoic:no::-(dalismy znow ale jeszcze godz krzyku byla.Dzis zauwazylam ze jedynka gorna juz czesciowo sie przebia,druga widac pod dziaslem i dwojke tez no i na dole tz juz praktycznie dwojki na wierzchu:baffled:boshh teraz poszedl spac ale marudny a ja jutro do poracy mam isc:baffled:mam normalnie wyrzuty.jak go zostawic teraz:-(w najgorszym momencie:no:dobrze ze weekend,moze do ponedzialku sie polepszy:sorry2:biedny moj synus.tak mi go szkoda ze ryczec sie chce:-(

Kwiateczek wspolczuje,biedny Konradek.

A u nas piekna wiosna,slonce a na termometrze (w sloncu oczywiscie 14 stopni :-) )no ale my i tak w domku siedzimy :-( Zaraz tylko Vanesske puszcze na ogrodek niech sie dotleni i pobawi w swoim domku ;-)

U nas tez ładnie tyle że wieje ostro Zuzia czasem jeszcze pokaszluje wiec ja tez sobie dzis musze odpuścic spacerek
Zdrówka dla Marysi bo zapomnialam a to najwazniejsze

Kwiateczek, tymi ciuchami to się nie przejmuj, nie rób sobie żadnego kłopotu, bo ja tak sobie tylko napisałam. Większość ciuchów tam to są używki, niektóre w dobrym stanie, ale niektóre to masakra jakaś, na śmietnik bym to wyrzuciła, a nie wystawiała za pieniądze :baffled: Biedny Konradek, miejmy nadzieję, że jak już te zębiska wylezą, to będzie lepiej :tak:

iwonka - Tak się właśnie zastanawiam czy wysłać życzenia teściowej ale chyba tego nie zrobię.

kwiateczek - Ja tez nie mam jakieś 165 i raczej chuda jestem. Wprawdzie t\orztyło mi się 3 kg i doszło przez to tłuszczyku na brzuchu i udach ale nadal ważę 50 kg :D.
Tylko ja jakos nie przekonałam się do zakupó przez internet.

cfcgirl zdrowka dla Marysi

reklama
Widze ze byl by popyt na moje ciuszki:-)jest jeden problem;wszystkie narzekamy na duze brzuszki dodatkowo mamy nazekaja na duze piersi:sorry:a u mnie to i brak:baffled:wiec bluzeczki itd sa jednak waskie w tych okolicach:sorry::sorry:
maly wlasnie wstal,ale pospal:szok:prawie 2 godz:szok:noc odsypia:sorry:ide dac mu zupke:-)i spacerek;-)

Do góry