reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej
my po spacerku:tak:

dziekujemy za zyczenia,tak wogole to fajnie sie zlozylo z tym konkursem,akurat na 10mies:tak:;-):-)
wlasnie zauwazylam(ktoras z mam pisala)ida mu zeby takie ze szok:szok:jedynki gorne,dwojka gorna i dwojki na dole:szok::szok:boshhh ale to musi go bolec::-:)confused:nie moge sie doczekac ja bedzie wygladal z zabkami:-D:-D:-Djuz je widac:tak:

ja w zoo bylam chyba raz:confused:w lodzi daaaawno temu i nie bardzo to juz pamietam:baffled:
ide polozyc Kondzia choc nie widze go jeszcze do spania:confused:zobaczymy:nerd:

reklama
BUZIAKI DLA KONRADKA!!!!!!!!!!!!!:-)
piszecie,że u was pogoda śliczna a tu szaro buro i śnieg dopiero zaczyna topnieć:-( no i wstałam dzisiaj z takim nastawieniem,że nigdzie nie byliśmy,nawet obiady nie robiłam,mogłabym przespać cały dzień gdyby nie moja wiercipiętka:tak:
zawsze chciałam pojechac do zoo ale jak do tej pory jeszcze się to nie zdarzyło...

Konradkowi buziaczków 10 a nawet 1000 i BRAVO za pierwszy debiut w mediach hehe:-D

Założyłam sobie konto na mojeciuchy.pl, bo Hannah mi zrobiła smaka, wystawiłam 2 rzeczy i zero odzewu :dry: Zastanawiam się, czy nie lepiej jednak na allegro.
No ja wystawiłam 40 szt ubrań, biżuterii, torebek i butów także jestem wciąż zasypywana ofertami. Właśnie nowy cacy płaszczyk upolowałam mmmm, za 3 szt ubranek dla dziecka i torebeczkę która do niczego mi nie pasowała. :-):-)
Tu nie widać, ale ma ekstra szeroki kołnierz.

Ciągle coś nowego wystawiam, tyle łaszków mam że sama nie wiem gdzie ja to upychałam.

Ostatnia edycja:
Hejj dziewczyny wpadlam napisac cos do was po pracy
obecnie ogladam Na wspolnej malego dryndam w wozku noga...

u mnie dobrze choc zmeczona jestem... jutro 1 zmiana ale naprawde fajna praca.. choc nie wszyscy co przyhodza na staze czy praktyki tam uwazaja ze beda wykonywac ten zawod i sie zastanawiam na co marnuja tyle kasy??:confused::confused:

dzis bylam z malym w urzedzie oddac liste obecnosci i scielam jedna babe w kolejce bo poszlam z Adasiem zeby dziecko chociaz na dwor wyszlo.. bylo ladnie to skorzystalam.. ale usnal w urzedzie i facet mnie przepuscil a bylam w pokoju ze 30sekund a tak jedna z kolejki mnie nawyzywala ze jak wyszlam to jej taka wiazanke puscilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze sie nakryla uszami...

ogolnie jestem zla na tesciowa bo jak mam drugie zmiany to nie zawsze wyjde z malym na dwor wiec prosze meza zeby z nim wyszedl albo tesciowa.... PRZYCHODZE pytam byliscie na spacerze??NIE: bo albo im sie nie chcialo albo za zimno:angry::angry::angry::angry: dla niej zawsze jest za zimn na spacer z dzieckiem:angry::angry: to co cala zime ma siedziec w domu????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ohhh dzis moj maz z nim byl w sumie 3 godziny i ja rano 2 ale wczoraj dostal taka zje... juz mi nerwy puscily...

PRZYCHODZE pytam byliscie na spacerze??NIE: bo albo im sie nie chcialo albo za zimno:angry::angry::angry::angry: dla niej zawsze jest za zimn na spacer z dzieckiem:angry::angry: to co cala zime ma siedziec w domu????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czyli przeciwieństwo mojej teściowej. co siedzi z małą to wychodzą na dwór. jak kiedyś poprosiłam żeby wyszła z małą na godzinkę, to powiedziała, że jej się nie opłaca.. ona jak wychodzi z małą to na max 2h, a w wakacje zabierała mleko dla Zosi i nie było ich kiedyś 6h :szok:

fajny płaszczyk Ha-NN-aH. ja musiałam szukać innego fasonu
płaszcz.jpg
mam nadzieję, że nie będę w nim wyglądała jak w namiocie.
nie chciałam kupować czegoś bardziej dopasowanego, bo cały czas się zmieniam i nie chcę płaszcza po jednym sezonie wyrzucać.
idę dać małej kolację
miłej nocy.

fajny płaszczyk Ha-NN-aH. ja musiałam szukać innego fasonu
Zobacz załącznik 119284
mam nadzieję, że nie będę w nim wyglądała jak w namiocie.
nie chciałam kupować czegoś bardziej dopasowanego, bo cały czas się zmieniam i nie chcę płaszcza po jednym sezonie wyrzucać.
idę dać małej kolację
miłej nocy.
To coś na styl grzybek, czy jak tam się mówi, u mnie by nie przeszło, nie dosyć że mam mocną budowę to jeszcze bym się poszerzała.
Zobaczę jak przyjdzie mój płaszczyk, może wam się pokażę jak mi się spodoba.:-p

Moj maly jest strasznie nieznosny teraz:no:boshh biedny:sorry:dalam mu juz nurofenu 2,5 przed snem i itak sie wybudzil juz dwa razy a spi godz:baffled:bedzie ciezka noc:dry:

Kamilka i dobrze zrobilas,co za babsztyl.wogole matki z dziecmi ida bez kolejki:tak:czy wszyscy o tym zapomnieli:szok::angry:
co do spaceru to ja wychodze codziennie.nie bylo mrozow wielkich ale tak to normalnie wychodzimy:tak:wczoraj np ubralam malego,wyszlismy na schody a tu deszcz runal:szok:ale coz poszlismy:-)malemu folia ja parasol i ogien:-D:-DNA SZCZESIE PRZESZLO PO PARU MINUTACH BO Z PARASOLEM TO PORAZKA:baffled:
spowrotem z now nas zlapalo:baffled:

Co do ubran to tez mam sporo ale ja to chyba anorektyczka moge tylko sprzedac:-D:-D I TO NIE WYSOKIM 165:baffled:ale sporo tego mam:tak:musze wejsc na te stronice:tak:

oki lece bo dzis zaczyna sie U CAN DANCE:-p:-p:-p moj ulubionyLtak::tak:
dobranoc:-)

Kwiateczek, mam nadzieję, że Hannah się nie obrazi, jak odpowiem za nią :-) Ta strona to mojeciuchy.pl
Jak masz jakieś fajne, to możesz wystawić, ja mam 163 cm i też należę do chudzielców (z pokaźnym brzuszyskiem :rofl2:), więc może coś odkupię od Ciebie.

reklama
witam Mamusie
Dziewczynki ja tylko chciałam życzyć dobrj nocki, a nie pojawiam się bo Marysia chora bardzo-ma zapalenie oskrzeli biedna. A jutro mam pierwszy dzień pracy i nie wiem jak sobie poradze jak będe wiedziała ,że ona taka biedna...

Do góry