Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Kathy moja Ami też śpi na spacerku i nie powiedziałabym, że jest jej nie wygodnie, ta nasza spacerówka jest wielka i pięknie się rozkłada (długo zastanawiałam się jak, aż w końcu doszłam do tego ), pięknie zasypia w spacerówce i potrafi spać kilka godzin, wstaje potem wyspana i szczęśliwa
[/quot
Czy tu masz na mysli rozkładanie spacerówki prawie,że na płasko bo niewiele rozumiem.Moje ma jeszcze troszkę miejsca nawet jak ma koc ale to tylko jakieś 15 c-20 cm także niedługo bedzie na styk,ale póki co brdziemy jezdzic w gondolce spiwór mam ale narazie kocem przykrywam i pokrowcem -wystarcza jak narazie.
Dzięki wam za rady może spróbuje tak jak mówicie kłaśc ja wczesniej jk się uda.Dzis kąpałam o 7 00 jak zwykle darła w niebogłosy tak przerażliwie gazy odchodziły i w brzuchu bulgotało -no nie mogłam i nie miałam jak pomóc .trwało to pół godziny-ale dla mnie to była wieczzność!!!Spróbowałam ogrzac jej brzuszek ciepłem suszarki i przystawic do cyca i wiecie co?Usnęła i nie wiem co pomogło suszarka czy samo przeszło???Czyżby mi powracały bóle brzucha po tym jak pije mleko ?Musiałabym znów z miesiąc nie pic aby to sprawsdzić Tyle,że twarz ma czystą naprawde sama juz nie wiem ????
Dobrej nocy i przespanej życze:-)