panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witajcie. I ja sobie dziś pospałam nawet nawet, cięgiem 6 godzin.:-) Postanowiłam zacząć wdrażać plan dnia i kłaść małą spać wcześniej. Nie wiem, czy to pomogło, ale zasnęła pięknie bez płakania i rzucania się przez 2 godziny. Wykąpałam ją przed 20 i o 20.30 już spała Obejrzałam sobie gwiezdne wojny, a o 24 słyszę płacz, więc szybko cyc poszedł w ruch i Iga znów zasnęła. Obudziła się dopiero o 6 i po jedzeniu odechciało jej się spać. Przez godzinę gadała i piszczała strasznie głośno, także jestem pewna, że pół bloku słyszało. Ja konsekwentnie ignorowałam ją, ale wreszcie znudziło się jej gadanie do siebie i zaczęła płakać. Wtedy szybko ją przewinęłam, bez zbędnych ceregieli i z powrotem do łóżeczka. Zasnęła pięknie i śpi do tej pory
Dziewczyny, czy Wy płaciłyście za chrzest? Bo nam ksiądz nic nie powiedział, ale chyba wypada się zapytać. A jeśli powie co łaska to ile powinnam dać?
Dziewczyny, czy Wy płaciłyście za chrzest? Bo nam ksiądz nic nie powiedział, ale chyba wypada się zapytać. A jeśli powie co łaska to ile powinnam dać?