Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja tę książkę wyczaiłam w necie, jest jej ponad 200 stron, wydrukowałam i teraz ją studiuję ;-):-)
No podawała mi str. mm ale ja nie moge jakoś str.przewracać nic mi nie otiwera tylko tytuł na pierwszej str.i już... Nie mam pojecia a drukarkę mam zepsuta i chyba sobię ja kupię w ksiegarnii jak bedzie hehe.
Tak, rozkładam na płasko jak już zaśnie, jak jeszcze ma otwarte oczęta to siedzi na półsiedząco, a potem myk i rozkładanko i Niunia ślicznie śpi...tak jak pisałam wcześniej, my też mamy jeszcze miejsce w gondoli, ale nasz nerwusek nie dał rady w niej wyleżeć
No własnie a jak to robisz,że jest całkiem na płasko podaj sposób bo niby ojej sie na płasko całkiem nie da niby
Wogóle dzis przez to,że sam jestem w domkuwstałysmy dopiero o 10;30czyli przespałysmy pierwszy spacer ale noc była z 4 pobudkami czyli spanie na raty ehhhh....Wkurzył mnie mój A ,żę szokPowiedział,że w soboty nie pracują ale on musi jechać Ale nie na długo a teraz dzwoni ,że do 16 0o0 bedzie w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!No niech go.......
A obiecał spacer po lesie i inne cuda nie widyA teraz jetem sam jak palec i nic mi się niechce przez to!!!!
Mała spi tyle dobrego musze to na mycie głowy przeznaczyć A potem z nia chyba wyjde i nie bede na niego czekała a obiad niech sobie upoluje jak takie cyrki mi robi Obiecuje i niedotrzymuje słowaNienawidze czegos takiego kurde!!!!
Sory,że ja tu swoje żale wygłaszam ale mnie wkurzył przy sobocie co powinniśmy sobie w domku ciepłym siedzieć ...Pozatym u nas dziś wietrznie ale nie wiem czy zimno bo nie wychodziłam ale ludziska poubierani chodząNo ale na spacer z mała trzeba wyjsc -lepsze dziecko bedzie po tym ....
Do usłyszenia.