reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Iwonka odpoczywaj, na mnie ten upał też jakoś dziwnie wpływa, ale chcę wyciągnąć teraz R na grilla, lecz mężus za bardzo się nie kwapi, bo u jego siostry siedzi jego mama, która jak wiecie jest nieznośna, a on che dziś odpocząć

cfcgirl życzę Ci, żeby szybciutko ustąpiły te zawroty i kłopoty z błednikiem i już nigdy nie wróciły...trzymam za to kciukasy

Widzę, że większość zajęła się na dobre "szykowaniem gniazda", Jade mi też wiecznie coś nie pasuje, a to nie tu stoi, a to nie tak umyte, czy coś innego, dlatego skorzystałam, że R był w szkole i pomyłam okna po swojemu :tak:, no bo kto lepiej to zrobi jak nie ja sama :-D:-D:-D

reklama
Witam ja mam dzisiaj od rana skurcze ale co 30-20min wiec na razie na nic nie licze że coś ruszy nawet jeszcze torby do końca nie spakowałam zobaczymy jak będzie dalej:happy:

Madzia spokojnie jeszcze masz czas :tak:, a co do tych skurczy to pewnie przepowiadające, no nic zobaczymy...bo zazwyczaj te, których nie obstawiamy rodzą, więc może teraz Ty :tak::-)

Na porodowkach w Wawie rzeczywiscie jest jakis totalny kryzys z miejscami. Na stronie fundacji rodzic po ludzku znalazlam taka informacje.Moze sie komus przyda..

Sytuacja na porodówkach w Warszawie - Infolinia dla kobiet w ciązy
Informacje dla rodzących są dostępne przez całą dobę na Stanowisku Lekarza Miasta pod numerem telefonu 022 827 23 09

U nas pogoda się troszeczkę pogorszyła, ale mój mąż z kolegą odważnie moczą jajka hehe....

grają w piłkę, a ja się rozgrzewam biegając po nią jak wypadnie:sorry2::-p:confused2:
czy są jakieś wiadomości od Wiktorii? Pewnie już ma swoją kruszynkę przy sobie .

MM twoja kruszynka już ma miesiąc, ależ ten czas leci.

Wiecie co zaczynam powoli wątpić czy moja Hania (potwierdzona przez 2 lekarzy 4 razy) jest rzeczywiście dziewczynką, kto mnie spotka mówi że noszę chłopca bo tak wyglądam.:szok::baffled::szok::baffled: Nikt jeszcze nie obstawiał dziewczynki, a mąz nabiera nadzieji po każdej takiej wypowiedzi. Najwyżej będzie chodzić Mateuszek w sukienkach :laugh2::-D:laugh2::-D

Nie martw się, u mnie też wszyscy obastawiali chłopca z wyglądu, a tylko raz miałam potwierdzoną dziewczynkę, bo więcej razy nie chciała się pokazać :-) No i urodziła się dziewczynka :tak:

MM, rzeczywiście musi być jedna wielka kiszka na tych naszych porodówkach skoro aż infolinię uruchomili..... aż strach!

Madamagda, achhh pomoczyłoby się, pomoczyło..... a ja dziś siedzę w domu nawet mi się do ogrodu nie chce wyjść :-(

Iwonka, odpocznij sobie trochę.... nie ma co przesadzać w tych ostatnich dniach....

Wiktoria trzymaj się kochana!

Cfcgirl, super, że Marysia taka grzeczniutka. Oby zawroty głowy ustąpiły!

Madzia, a nie będziesz spokojniejsza, jak dopakujesz torbę na wszelki wypadek?

Witam mamusie!
Widzę, że się nadal rozdwajamy!
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Znów wpadam tylko z doskoku, ale zostanę na dłużej, sprzedałam Mikołajka Babci i odpoczywam troszkę.

Lady, ja miałam cesarkę na Chaułbińskiego, przez 4 dni miałam skurcze przepowiadające, po nich odeszły mi wody i zdecydowali, że tną. Trzymali mnie te 4 dni, żeby maluszek dojrzał jeszcze troszkę.
A cesarkę robił mi Jagielski, bo akcja tak szybko postępowała, że moja lekarka nie zdążyłaby dojechać. Na szczęście Jagielski to jej mąż i zadbał o mnie odpowiednio. Zszył mnie pięknie, szwy mam już zdjęte.:-)

reklama
Witam was, majóweczki, jestem grudniówką 2006, przekazuję wiadomość od naszej grudniowej i waszej majowej koleżanki aenye - mały Maksik urodził sie dziś siłami natury o 15.50, 3960g, 60 cm:)
Ja serdecznie gratuluję wszystkim mamusiom i życze szczęśliwego rozwiązania tym jeszcze nierozdwojonym:-)
Pozdrawiam!

Do góry