iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Do Egiptu sie leci 4 godziny.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kacha ja jeszcze nie wrocilam ze swiatecznych wojazy i wlasnie lecialam samolotem. Mnie dzin nie zabronil leciec samolotem, powiedzial tylko zebym wrocila przed 7-mym miesiacem ;-), bo potem to moga mnie nie wpuscic na poklad samolotu. Mysle, ze teraz mozesz leciec jesli sie dobrze czujesz, a wlasnie w pozniejszym okresie ciazy bedzie potrzebne moze jakies zaswiadczenie od lekarza o stanie Twojego zdrowia. Ja podroz samolotem znioslam bez problemow wiec mysle ze nie ma obaw .dziewczyny mam maly problem,mamy z mezem w tym samym czasie urlopik i chcielismy sie gdzies wybrac,jeden gin mowi,ze wszedzie tylko nie do Egiptu,drugi mowi,ze nigdzie nie podrozowac samolotem....i kogo tu sluchac???? chcialabym gdzies poleciec,znacie jakies latajace "ciezarowki "????co Wy o tym myslicie???
Witajcie kochane!
Ja już na nogach chociaż nie muszę już wstawać do pracy, jendak zcoś mi zostało z porannego wstawania.
A ja mam takie pytanie, otóż mam rwę kulszową tyle że zaleczoną.
Ale od jakiegoś czasu bardzo mnie pobolewa w okolicy lędźwi aż do kości ogonowej i to właśnie taki przeszywający ból jak przy rwie. Cyżby się uaktywniła poprzez nacisk dziecka? To jest duży problem bo dłużej niż 20 min nie usiądę. Nawet wigilję prawie całą przeleżałam, bo ból jest strasznie nieznośny.Nie wiem co robić, czy wraz ze wzrostem dziecka ból się pogorszy? Jak to jest u Was z bólami kręgosłupa?