reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No to w takim razie Brzuchatki Kochane na ten Nowy Roczek dużo zdrówka :tak::tak:ja wzniosę za Was toast herbatka owocowa w łóziu bo takie uroki leżakowania ale myśle o Was często :tak::tak:i w miarę możliwości podczytuje co też u Was się dzieje

reklama
mm i Aurelia - dziękuję Wam za odpowiedzi.:-) W międzyczasie poszłam do apteki, babka powiedziała mi, że jedynie apap mogę wziąć, a jeśli chodzi o bolące, drapiące gardło to płukać wodą utlenioną no i tyle... Po tym jak takiej informacji mi udzieliła to nic nie kupowałam, bo bałam się decydować na własną rękę. Będę musiała poczekać do wizyty u lekarza...:-(
No a z sylwestrem to jeszcze sama nie wiem, ale może pójdę - na szczęście wzięliśmy nocleg (z myślą, że mogłabym się słabiej poczuć) tam gdzie idziemy na bal, więc zawsze mogę się położyć.

Już wyszykowane na sylwestrową noc?;-)

Roztwor wody utlenionej do plukania gardla to cos ochydnego.U mnie wywyoluje odruch wymiotny.Przypomnialo mi sie, ze woda z sola mozna plukac- lyzka soli na 3/4 szklanki wody.Tej wody utlenionej to tez chyba podobne proporcje jak soli.

No tak wode z sola to jeszcze jeszcze choc i to nie za dobre.Tantum werde tez chyba mozna czy nie,nie pamietam.Sa pastylki do ssania jakies ziolowe rozne tez.Duzo witaminy c ,rutinoscorbin,czosnek ,miod,syrop z cebuli.Poszatkowac drobno cebulke i zasypac cukrem w sloiku a na drugi dzien bedzie syrop.No i homeopatia.Na jednych dziala na innych nie.Ale warto sprobowac.

Witajcie kochane:-)Dawno mnie tu nie bylo bo mi sie komputer zepsul:-(Ale juz jest ok i znow moge z wami byc:-)u mnie wszystko wporzadku brzusiu rosnie i ja rowniez dobrze sie czuje no co najfajniejsze to to ze bede miec dziewczynke:tak::-)teraz lece obskoczyc inne watki nadrobic zaleglosci;-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :-)

zyczenia1tg7.jpg

1342.jpg

[SIZE=+0]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2008 z marzeniami-o które warto walczyć, z radościami-którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi- z którymi warto być i z nadzieją- bez której nie da się żyć![/SIZE][SIZE=+0]​

[SIZE=+0]Zyczy Agnieszka z rodzina[/SIZE]
[/SIZE]​

reklama
Do góry