reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

No to w takim razie Brzuchatki Kochane na ten Nowy Roczek dużo zdrówka :tak::tak:ja wzniosę za Was toast herbatka owocowa w łóziu bo takie uroki leżakowania ale myśle o Was często :tak::tak:i w miarę możliwości podczytuje co też u Was się dzieje

reklama
mm i Aurelia - dziękuję Wam za odpowiedzi.:-) W międzyczasie poszłam do apteki, babka powiedziała mi, że jedynie apap mogę wziąć, a jeśli chodzi o bolące, drapiące gardło to płukać wodą utlenioną no i tyle... Po tym jak takiej informacji mi udzieliła to nic nie kupowałam, bo bałam się decydować na własną rękę. Będę musiała poczekać do wizyty u lekarza...:-(
No a z sylwestrem to jeszcze sama nie wiem, ale może pójdę - na szczęście wzięliśmy nocleg (z myślą, że mogłabym się słabiej poczuć) tam gdzie idziemy na bal, więc zawsze mogę się położyć.

Już wyszykowane na sylwestrową noc?;-)

Roztwor wody utlenionej do plukania gardla to cos ochydnego.U mnie wywyoluje odruch wymiotny.Przypomnialo mi sie, ze woda z sola mozna plukac- lyzka soli na 3/4 szklanki wody.Tej wody utlenionej to tez chyba podobne proporcje jak soli.

No tak wode z sola to jeszcze jeszcze choc i to nie za dobre.Tantum werde tez chyba mozna czy nie,nie pamietam.Sa pastylki do ssania jakies ziolowe rozne tez.Duzo witaminy c ,rutinoscorbin,czosnek ,miod,syrop z cebuli.Poszatkowac drobno cebulke i zasypac cukrem w sloiku a na drugi dzien bedzie syrop.No i homeopatia.Na jednych dziala na innych nie.Ale warto sprobowac.

Witajcie kochane:-)Dawno mnie tu nie bylo bo mi sie komputer zepsul:-(Ale juz jest ok i znow moge z wami byc:-)u mnie wszystko wporzadku brzusiu rosnie i ja rowniez dobrze sie czuje no co najfajniejsze to to ze bede miec dziewczynke:tak::-)teraz lece obskoczyc inne watki nadrobic zaleglosci;-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :-)

zyczenia1tg7.jpg

1342.jpg

[SIZE=+0]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2008 z marzeniami-o które warto walczyć, z radościami-którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi- z którymi warto być i z nadzieją- bez której nie da się żyć![/SIZE][SIZE=+0]​

[SIZE=+0]Zyczy Agnieszka z rodzina[/SIZE]
[/SIZE]​

reklama
Do góry