magadamagda - ja tez mam taki problem ale ten bol jest najsilniejszy na wieczor zawsze kiedy jestem zmeczona po calym dniu i nic mi nie pomaga a przeswietlenia zrobic nie moge czy moja wada kregoslupa sie poglebila czy to ylko taki objaw przez dlugosc ciazy...
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Kochane Majóweczki
Wam wszystkim i Waszym rodzinom
życzymy w NOWYM ROKU
12 miesięcy zdrowia
53 tygodni szczęscia
8760 godzin wytrwałości
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości
a przede wszystkim szczęśliwych rozwiązań
Ania, Robert i ...:-):-):-)
Wam wszystkim i Waszym rodzinom
życzymy w NOWYM ROKU
12 miesięcy zdrowia
53 tygodni szczęscia
8760 godzin wytrwałości
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości
a przede wszystkim szczęśliwych rozwiązań
Ania, Robert i ...:-):-):-)
Cześć Dziewczyny!:-)
Mam do Was pytanie - wzięło mnie właśnie choróbsko i nie wiem jak się kurować. Boli gardło, jest duży katar i podwyższona temperatura, a do lekarza nie uda mi się wybrać ani dziś, ani jutro.:-(
Słyszałyście o jakichś sprawdzonych sposobach na przeziębienie w ciąży? Szukałam oczywiście w internecie troszkę, Polecają leki homeopatyczne, ale jakoś sama nie wiem.
Nie wiem co robić z Sylwestrem, bo już wszystko opłacone, a w tym stanie to nie wiem sama co powinnam zrobić. Oczywiście umierająca nie jestem, ale boję się, żeby dzidzi nie zaszkodzić.:-(
Dziękuję z góry za pomoc.:-)
Mam do Was pytanie - wzięło mnie właśnie choróbsko i nie wiem jak się kurować. Boli gardło, jest duży katar i podwyższona temperatura, a do lekarza nie uda mi się wybrać ani dziś, ani jutro.:-(
Słyszałyście o jakichś sprawdzonych sposobach na przeziębienie w ciąży? Szukałam oczywiście w internecie troszkę, Polecają leki homeopatyczne, ale jakoś sama nie wiem.
Nie wiem co robić z Sylwestrem, bo już wszystko opłacone, a w tym stanie to nie wiem sama co powinnam zrobić. Oczywiście umierająca nie jestem, ale boję się, żeby dzidzi nie zaszkodzić.:-(
Dziękuję z góry za pomoc.:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zbliżający się Nowy Rok
niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie,
życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile,
chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych,
zdrowych i radosnych dni,
bogatego Gwiazdora i szczęśliwego
Nowego 2008 Roku
niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie,
życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile,
chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych,
zdrowych i radosnych dni,
bogatego Gwiazdora i szczęśliwego
Nowego 2008 Roku
mm81
Majowe mamy'08
Łania wspolczuje.Ja od listopada co chwile choruje i juz mam dosc.Ja bralam rutinoscorbin,alitol (wyciag z czosnku), pilam zwykle wapno musujace.Na katar zadnych inhalacji z olejkow nie mozna niestety a mi to zawsze pomagalo.W aptece mi polecila aerozol homeopatyczny do nosa Euphorbium i wg mnie dziala chociaz zawsze bylam przeciwnikiem homeopatii ale w ciazy zmienilam zdanie.
Co do bolu gardla polecam tabl homeopatyczne Homeogene 9.Gardlo to moja pieta achillesowa i jak juz boli to jakbym zyletki przelykala takie uczucie jest jak mam cos przelknac.
Ostatnio jeszcze kupilam Oscillococcinum i mam zamiar zaczac to brac profilaktycznie.
Poza tym wszystkie domowe sposoby zostaja jak jakies mleko z czosnkiem,miodem itp- nie znam sie bo nie pijam mleka a na miod mam alergie.Polecam sok z malin mimo wielu opini w necie, ze wywoluje skurcze.Ja wypilam w ciagu tygodnia ze 2 sloiki domowego soku z malin i nic sie nie dzialo zlego.
Zycze zdrowka Tobie i wszytkim majoweczkom z problemami z kregoslupem na ktore nie znam zadnej rady a raz tez mnie to dopadlo.
Co do bolu gardla polecam tabl homeopatyczne Homeogene 9.Gardlo to moja pieta achillesowa i jak juz boli to jakbym zyletki przelykala takie uczucie jest jak mam cos przelknac.
Ostatnio jeszcze kupilam Oscillococcinum i mam zamiar zaczac to brac profilaktycznie.
Poza tym wszystkie domowe sposoby zostaja jak jakies mleko z czosnkiem,miodem itp- nie znam sie bo nie pijam mleka a na miod mam alergie.Polecam sok z malin mimo wielu opini w necie, ze wywoluje skurcze.Ja wypilam w ciagu tygodnia ze 2 sloiki domowego soku z malin i nic sie nie dzialo zlego.
Zycze zdrowka Tobie i wszytkim majoweczkom z problemami z kregoslupem na ktore nie znam zadnej rady a raz tez mnie to dopadlo.
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Łania, ja byłam przeziębiona w zeszłym tygodniu. Nie można nic brać, tylko wit C, rutinoscorbin, oraz homeopatyczne....Jeżeli masz temperaturę, to paracetamol na zbicie, jeżeli temp przekroczy 38st musisz zadzwonić do swojejgo lekarza, przy takiej temp bierze się antybiotyki.
Ja pierwszy raz w życiu leczyłam się bez leków, i powiem Ci, że jest ciężko .O ile rano dobrze się czujesz to wieczorem jest bardzo kiepsko.
Gdybym była na Twoim miejscu, to zostałabym w domu dziś wieczorem, żeby się jeszcze bardzie nie zaprawić.
Chorowałam prawie 2 tyg...
Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrowka:-):-)
Ja pierwszy raz w życiu leczyłam się bez leków, i powiem Ci, że jest ciężko .O ile rano dobrze się czujesz to wieczorem jest bardzo kiepsko.
Gdybym była na Twoim miejscu, to zostałabym w domu dziś wieczorem, żeby się jeszcze bardzie nie zaprawić.
Chorowałam prawie 2 tyg...
Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrowka:-):-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
mm81 to napar z lisci malin niby wywoluje skurcze i mam zamiar sobie to zakupic pod koniec ciazy;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez go czesto pije
Dobra zaraz zmykam na male zakupy.
Dobra zaraz zmykam na male zakupy.
reklama
M
Marlene
Gość
Teraz to chyba taki okres jest ze wszyscy choruja, ja rowiez dopiero co sie wykurowalam. Przez 3 dni nie moglam wstac z lozka a pomogl mi syrop z cebuli i wapno. W takim stanie jakim jestesmy ratuja nas tylko domowe sposoby