reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Mm dobrze ze nic sie wam nie stalo.....No a z tymi szpitalami to kiepsko ,ja nie wiem jak to bedzie.Mam mozliwosc zalatwienia sobie szpitala Bielanskiego ale logicznie myslac to przeciez nie da sie zaklepac miejsca na zas....no nie wiem bede w styczniu tam i sie dowiem ...
Aniusia ciesze sie ze wszystko sie udalo.Teraz cieszcie sie soba i odpoczywajcie te kilka dni.Szczesliwego Nowego Roku!

A ja musze sie pochwalic mega koponiaczkami mojego malenstwa.Bo to juz sa prawdziwe kopniaczki :)

reklama
Halo co jest grane??????????? Gdzie wszystkie majoweczki? Ja nie dwano dopiero wlaczylam kompa bo nas nie bylo a potem obiadek gotowalam itd...

Alez podjadlam teraz i nadal nie czuje sytosci a zjadlam dwa talerze spore rosolu kluchami i z wkladka wolowego bo lubie i dwa talerze makaraonu ze smietana 30% i cukrem:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
p.gif
p.gif
p.gif
p.gif
p.gif

dziewczyny mam maly problem,mamy z mezem w tym samym czasie urlopik i chcielismy sie gdzies wybrac,jeden gin mowi,ze wszedzie tylko nie do Egiptu,drugi mowi,ze nigdzie nie podrozowac samolotem....i kogo tu sluchac???? chcialabym gdzies poleciec,znacie jakies latajace "ciezarowki "????co Wy o tym myslicie???

kacha
ja leciałam samolotem ale w bardzo wczesnej ciąży, największe zagrożenie jest podobno właśnie we wczesnej i później ciąży, ale rzeczywiście chyba lepiej się powstrzymywać od latania, bo ciśnienie może źle wpływać. Powiem szczerze że jak leciałam czułam się strasznie, bolał mnie brzuch i czułam napierające ciśnienie.

Iwonka
ja od wczoraj czuję jak Hania regularnie mnie kopie, rano tez kopniaki mnie obudziły, także mam nadzieję że teraz to już bedzie regularnie ćwiczyć nóżeczki.:-)

Mam pytanko!
Ile najlepiej kupić buteleczek (mam zamiar karmić piersią). Kupiłam dzisiaj 2 jedną większą drugą mniejszą ale to są buteleczki zwykłe, nie jakieś antykolkowe.

reklama
Mam pytanko!
Ile najlepiej kupić buteleczek (mam zamiar karmić piersią). Kupiłam dzisiaj 2 jedną większą drugą mniejszą ale to są buteleczki zwykłe, nie jakieś antykolkowe.
Chyba juz o tym pisalismy na innym watku ale dwie wystarcza a jesli sie pojawia jakies klopoty z karmieniem czy nawet nie dasz rady karmic to zawsze zdazysz kupic.Ja tez mialam dwie tak na wszelki wpadek a karmilam piersia:tak:

Do góry