reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mm dobrze ze nic sie wam nie stalo.....No a z tymi szpitalami to kiepsko ,ja nie wiem jak to bedzie.Mam mozliwosc zalatwienia sobie szpitala Bielanskiego ale logicznie myslac to przeciez nie da sie zaklepac miejsca na zas....no nie wiem bede w styczniu tam i sie dowiem ...
Aniusia ciesze sie ze wszystko sie udalo.Teraz cieszcie sie soba i odpoczywajcie te kilka dni.Szczesliwego Nowego Roku!

A ja musze sie pochwalic mega koponiaczkami mojego malenstwa.Bo to juz sa prawdziwe kopniaczki :)

reklama
Halo co jest grane??????????? Gdzie wszystkie majoweczki? Ja nie dwano dopiero wlaczylam kompa bo nas nie bylo a potem obiadek gotowalam itd...

Alez podjadlam teraz i nadal nie czuje sytosci a zjadlam dwa talerze spore rosolu kluchami i z wkladka wolowego bo lubie i dwa talerze makaraonu ze smietana 30% i cukrem:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
p.gif
p.gif
p.gif
p.gif
p.gif

dziewczyny mam maly problem,mamy z mezem w tym samym czasie urlopik i chcielismy sie gdzies wybrac,jeden gin mowi,ze wszedzie tylko nie do Egiptu,drugi mowi,ze nigdzie nie podrozowac samolotem....i kogo tu sluchac???? chcialabym gdzies poleciec,znacie jakies latajace "ciezarowki "????co Wy o tym myslicie???

kacha
ja leciałam samolotem ale w bardzo wczesnej ciąży, największe zagrożenie jest podobno właśnie we wczesnej i później ciąży, ale rzeczywiście chyba lepiej się powstrzymywać od latania, bo ciśnienie może źle wpływać. Powiem szczerze że jak leciałam czułam się strasznie, bolał mnie brzuch i czułam napierające ciśnienie.

Iwonka
ja od wczoraj czuję jak Hania regularnie mnie kopie, rano tez kopniaki mnie obudziły, także mam nadzieję że teraz to już bedzie regularnie ćwiczyć nóżeczki.:-)

Mam pytanko!
Ile najlepiej kupić buteleczek (mam zamiar karmić piersią). Kupiłam dzisiaj 2 jedną większą drugą mniejszą ale to są buteleczki zwykłe, nie jakieś antykolkowe.

reklama
Mam pytanko!
Ile najlepiej kupić buteleczek (mam zamiar karmić piersią). Kupiłam dzisiaj 2 jedną większą drugą mniejszą ale to są buteleczki zwykłe, nie jakieś antykolkowe.
Chyba juz o tym pisalismy na innym watku ale dwie wystarcza a jesli sie pojawia jakies klopoty z karmieniem czy nawet nie dasz rady karmic to zawsze zdazysz kupic.Ja tez mialam dwie tak na wszelki wpadek a karmilam piersia:tak:

Do góry