reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień Dobry,

Dziś musimy wybyć na zakupy, bo w lodówce pusto, a pogoda taka sobie, no cóż :confused2:...jutro odbieramy klucze...hurrrrrrrrrraaaaaaaa!!! R wróci dziś późno, bo na piłkę halową jadą po pracy z szefem, więc cały dzień dziś sama z Ami :confused2:

Uciekam zjeść śniadanko i wypić kawkę :-)

Miłego Dnia

hej dziewczyny

ja tez juz nie spie od 6.30 maly wstal i sie ciegle do mnie przytulal wczoraj nie widzialam go caly dzien.. i dzis tak sie cieszyl jak mnie rano zobaczylk ze :szok::szok::szok:

szkoda mi mojego brzdaca wolalabym z nim troche w domu posiedziec:tak::tak: poswiecic sie dla niego tylko no ale nie da rady.. dzis tez nie bede go wdziala bo juz jest w zlobku ja na 13 do pracy a tesciowa go odbiera ze zlobka o 14.15 a przyjde o 19.30 i on juz spi... przerabany taki tydzien jak ja mam na 2 zmiane...

ja juz sniadanie zjadlam kawe popijam.. czekam na mame i siostre....

Dzień dobry kochane Majówki!
Miłego dnia Wam życzę. U mnie dużo pracy i humor sięga dna albo i głębiej, więc lepiej nie będę Wam tu truła swoimi problemami, typu że nie nadaję się na matkę i mam dość ;-)

Witam. U nas sloneczko piekne ale zimno.....
Puchatka moja Klaudia jest przebieram czasami 2-3 razy dziennie gdy jestesmy na podworku caly dzien.Brudzi sie strasznie,najbardziej odpowiada jej grzebanie i sypanie czarnego piachu ze sciezki,a ze jest taka susza to o brudzenie nie dlugo.Buzia tez czarna wiecznie,nie daje sobie nawet dac wytrzec.Jedynie w domu jak jestesmy to jako czysta,ale tez potrafi wylac na siebie picie.Teraz idzie zima to wiecej czasu w domu czlowiek bedzie to moze i mniej prania.

witam sie na otwartym wlasnie wstalam kimnelam sie troszke ;-) troche lepiej szkoda ze gardlo boli :wściekła/y:

U nas tyle jest prania ze czasami nie mam gdzie juz suszyc a szczegolnie jak wracamy z wekendu od rodzicow strasznie wtedy duzo

Witam u nas okropna pogoda!!!!Nienawidzę jak leje i nie ma słonca od razu chce mi się spać (jak miś zapada w sen ja najchetniej też..)
I nic nie robić znów mnie deprecha dopadnie i bedzie .Jak ja nie lubię zimy ,która zaraz nastapi a jesien uwielbiam ale bez deszcową:wściekła/y::tak::tak:
A tu jak narazie zimno brrr i leje .No wczoraj wieczorkiem tak zmarzłam na spacerku ,że:szok::szok::szok:Najzimniej chyba było od poczatku wrzesnia własnie wczoraj....
Niestety nic -tzreba do tego przywyknąć bo to już coraz zimniej bedzie....

Iwonka co się brudami przejmujesz ja mam 2 pralki dziennie ,nie wspomne o stosie do poprasowania!!!Latem były naet po 3 pralki dziennie wstawaine:confused2:
To normalne a Oli to juz tak się brudzi,że czasem już mam dosc i chyba sobie odpudszce -to chłopak i taki wiek....

Byłam z nim niedawno u p.psycholog i jest ok.w normie .Jego zachowanie adekwatne do wieku czyli poziom zerówkowy :-)

Boże spraw aby mi się chcaiło tak jak mi się nie chce....:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj bo szcepieniu troszkę mi marudziła ale to pod wieczór....
Mam pytanie ,czy wasze pociechy spią w dzień i ile razy ,jak długo...????
Moją próbowałam przestawić na spanie po obiedzie ale mi potem marudziła, była rozdrazniona w dzień .Wiec wrociłam do spania po 2 sniadanku czyli ok.10.00
wynik-leży sobie spokojnie w łożeczki i jakby odpływa ale nie spi....
A po obiedzie wczesniej chodziła ok.15-16.00 A teraz po 13.00 ją kłade i bite 3h spi.
Dzis rano się pokładała wiec ją położyłam i leży...A teraz nie wiadomo jak po obiedzie ją kłaść..Wolałabym jedo spanie po obiedzie a konkretne .No i chyba dobre spi po 3-4h a le potem marudzi jakby jej to nie wystarcza.ło:no:
a to już ten wiek,że trzeba by raz kłaśc dlatego was pytam....

reklama
A już wiem!!!!!:-DZ jakiego programu wstawiacie te zdjecia w podpisie takie mniej wiecej jak ma joanna:eek::eek::eek:Bo ja chcę cosik takiego!!!
Ja tez i nie wiem jak:sorry::sorry:

co do spania to Kondzio spi raz dziennie juz od dawna,casem jak byly upaly to dwa razy spal.W zaleznosci o ktorej rano wstanie ale tak od 12.30 do 1,30 klade go albo sam zasypia.Lubie jak usnie w wozku juz po drodze bo wtedy tylko go przezuce do lozeczka:tak:spi zalezy od godz do nawet 3:tak:ale zadko przewaznie sa to 1.5-2 godz:tak::tak:

wogole to sie witam z kawusia
dzis wlasnie nie wiem kiedy usnie bo wstal o 9.30:sorry:w nocy trocghe stekal bo zabki ida chyba:baffled:smoka pto myslalam ze zje juz,rano az patrzylam czy caly:szok::szok:dalalm mu nurofen o 1.30 w nocy bo juz sie tak meczyl i w koncu zasnal ale o 5 rano znow zazal gryzc smoka.Przebralam go i dalam butle i jeszcze sie zucal ale w koncu usnal i tak wstal pozno:sorry:
a ja nic nie zrobione bo wzielam go do siebie w nocy i rano balam sie wstac bo wedruje po calym lozku:eek:

Do góry