reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kathy, Amelcia różnie śpi, ale zazwyczaj tylko raz, piszę różnie, bo zależy od godzin snu, czasem zasypia koło 10:00, czasem koło 12:00, a czasem po obiedzie czyli koło 15:00, powiem szczerze, że najbardziej lubię jak zaśnie koło 10:00, bo wtedy cały dzień mam poukładany. Kilka razy dziennie śpi tylko wtedy, gdy jedziemy gzdieś samochodem, w aucie zasypia w moment :-D:-D:-D. Nie przestawiam jej, zasypia wtedy kiedy sama sygnalizuje, że jest zmęczona, na siłę jej nie kładę, bo jest gorzej, więc staram się ją zmęczyć, by sama padła :tak:;-)

Mojemu R śniło się dziś, że się kochaliśmy, a potem poszłam do innego, więc R się upił i wsiadł w samochód i go rozbił :-D:-D:-D, ale ma sny, raz na kwartał coś mu się śni i takie głupoty :-D:-D:-D na starość staje się zazdrosny czy co??? nigdy nie był, przynajmniej nie okazywał ;-):sorry:

Kathy Majka śpi tylko raz i ostatnio najczęściej idzie spać koło południa zdarza się czasem że uśnie już o 11 albo tak jak wczoraj koło 15 ale to sporadycznie śpi od godziny do dwóch sytuacja się zmienia jak jedziemy autem bo tam zasypia po chwili :tak::tak::tak:

musze się pochwalić że Majka wygrała czwórkę w totka tzn. wczoraj J wysłał kupon i powiedzieliśmy że to co na nim będzie będzie dla Majki no i okazało się że jest czwórka i Majcia nam się wzbogaciła o 245,90 zł :-D:-D:-D a i wczoraj jej wyszły dwie górne czwórki :tak:

Hej,

Puchatka
- gratuluję wygranej. Ja kiedyś wygrałam też 4 ale wtedy było tylko 120 zł za nią:sorry:

Kathy
- Zuza śpi raz dziennie od 1 do 3 godzin. Zasypia zazwyczaj ok 12 ale to zależy o której rano wstała.:tak:

U nas dzisiaj piękne słonko świeci ale ziąb niesamowity. Zuza wstała dzisiaj o 8.15:szok: Wkońcu się wyspałam:-)

Dziubek to pospaliscie.Ja z przerwami ale do 9:tak:
Puchatka gratuluje wygranej:tak:to wiecej niz ja mialam:-D:rofl2:

Ja kupilam juz 3 zdrapki i nic,wczesniej to sie chociaz zwracalo a teraz puste:baffled:musze narazie sobie darowac:sorry:

wlasnie zjadlam obiadek.kotlecik i frytki:sorry:tatus bedzie mial z ziemniaczkami:-pkupilam mu jednak to piwko:-D:-D:-Dprzykleilam do zuberka kokardke i stoi i czeka przy komputerze;-)

Witam! Zuzia spi zdążyłam wyprasować więc szybko zaglądam. U nas dzisiaj bez deszczu, jest słoneczko ale zimno. Byłam na zakupkach małych, chciałam kupić buty Zuzi ale nie mogłam dostać na nia adidasków ma takie wysokie stopy na przegubiu że porażka.:no:

Kurcze ale zimno dzis,normalnie mi rece zmarzly.Ja nie mam prezentu dla mojego :sorry: dam mu w naturze:-p:-D
Kathy moja tez spi raz dziennie od dawna zreszta juz.Zazwyczaj zasypia kolo 12-13ej i spi 1-3 godzin.Wieczorem zasypia kolo 8=9ej.Wstaje 7-8.
Puchatka gratki i wygrana.

Puchatka, gratulacje dla Majeczki za wygraną ;-):-)

Ja dla mojego nic nie mam, tzn mam siebie i chyba dziś sobie pobrykamy...hmmmm, znaczy zobaczymy w jakim stanie wróci z meczyku, bo może nie mieć siły po 1,5 h meczu :cool2:

Mja Zuzia dzisiaj pobiłaby chyba wszystkie dzieci w spoaniu. Obudziła się o 8.15, poszła na drzemkę o 12.30 i spała 3 godziny i już o 20 spała znowu smacznie:-) Dała dzisiaj mamie odpocząć.

Lecę na dr hausa. Popiwkować już nie popiowkuję przez 9 miesięcy;-)

reklama
Dotkass meczyk to bedzie rozgrzewka:-p:-p:-p
Zuzia lezy z A. w łóżku ogladaja jakis mecz. Jutro znowu na rehabilitacje od rana.
Iwonka u nas tez zimno. A. rano napalił w piecu ale na wode żeby ciepła była a ja o 18 poszłam przełączyc na kaloryfery trochę bo temp w domu moment spadła i z 24 stopni zrobiło sie 20:no:

Do góry