reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Panistepelek zdradzisz co to za drobiazg dla męża? Bo ja nie mam pomysłu a też chciałabym drobiazg mu kupić

A. dopiero z pracy wrócił. Zuzia wykąpana, A. ją karmi a ja myślę sobie zajrzę na BB:-)

reklama
dziubek gratulacje aż się łezka w oku zakręciła :-):sorry2:oj gdyby nasza sytuacja była inna to bardzo bym chciała bo młodsza się nie robię może za jakiś czas:tak:
Kathy fajnie że znów jesteś :tak:

no i mam pytanko czy Wasze maluchy też tak masakrycznie się brudzą bo ja czasem mam wrażenie że Majka jest czysta 5 minut dziennie :sorry2:

Puchatka- jeśli mogę wiedzieć to ile ty masz lat? Nikt się młodszy nie staje, nawet 20 :-p
Jak wygram dziś w totka to sobie sprawie drugiego szogunka ;-)

mamaita, gartulacje dla Zuzki za postępy, oby było już tylko lepiej :tak:, bardzo się cieszę :-)

Kathy, ja nie pomogę...my kupiliśmy Maclarena Quest Sport właśnie na zakupy do samochodu, jestem bardzo zadowolona, warunek, jazda po w miarę prostych powierzchniach :tak:

Puchatka, Amelcia się jakoś dziwnie nie brudzi, chociaż wchodzi wszędzie gdzie się da, ale jak ma brudne ręce to otzrepuje jedną o drugą, jestem w :szok:, bo myślałam, że będzie inaczej...zobaczymy jak będzie gdy przeprowadzimy się do naszego domku na wieś, wtedy może być już inaczej, bardziej kolorowo ;-):-D:-D:-D

Moj R padnięty wrócił z pracyi już śpi, ja chyba też zaraz się położę, może książkę poczytam :tak:

witam wieczorkiem
dziubek gratulacje, aż mi troszkę żal sie zrobiło, że to już za mną:sorry:
mamita, super że są postępy, tak trzymać

Tak poza tym to mam dziś okropny dzień, pokłóciłam się z Zuzią, a potem byłam na cmentarzu u brata( dziś jego imieniny) i jakos tak mi ciężko się zrobiło. Idę posprawdzać kartkówki i do łóżka, dobrej nocy:tak:

Witam,

Ten ból jajników u mnie to................. CIĄŻA!!!!!!!!!!!!:-):tak::tak::-)

Zrobiłam sobie z rana test. Wyszły 2 kreski. Będę musiała go powtórzyć bo ta jedna kreseczka to jasny róż. Może dlatego żę zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką. Kurcze ale jestem szczęśliwa:-):-):-)

U nas pogoda paskudna. Leje i wieje ale co tam. Nic mi humoru nie zepsuje:-)
supeeraśnie!!! Wielkie Gratulacje :tak:

szopek niby nie tak dużo bo będę miała dopiero 30 w lutym ale u mnie niestety kolejna ciąża raczej też nie obędzie się bez problemów :-( choć ciągle się łudzę no i na nasze problemy z powiększeniem rodzinki składają się wspólne problemy moje i J więc raczej pod górkę :eek:
Dotkass szczęściara bo Majka też wszędzie wejść musi wszystkiego dotknąć spróbować :sorry:u nas otrzepywanie rączek to standard bo zawsze brudne :-) wiem że brudne dzieci szczęśliwsze tylko czasem aż trudno mi uwierzyć jak szybko przybywa tego prania :confused2::confused2:

mamita - Kupiłam poprostu bokserki i żel pod prysznic, bo akurat sie skończył :p

Puchatka - Moja córcia tez nalezy do brudasków. W sumie to potrafi nawet kilka minut po ubraniu zabrudzić je a to podczas jedzenia, a to piciem się zaleje itp.

Zapomniałam Wam napisać, że Klaudia wczoraj pierwszy raz porządnie się postrącała. Biegnąc po korytarzu zachaczyła o drzwi i ma szrame na czole i starty trochę policzek. Do tej pory były tylko małe ruski, siniaki i ze 2 guzy.

panistepelek - dobrze że mi przypopmniałaś o święcie chłopów. KurcZe zaliczyłabym gafę. Też kupię mu bokserki bo wypierdział już dziury w paru:-D:-D:-D

Puchatka - moja się brudzi ale nie tak strasznie. I tak czasami musze jej w cągu dnia zmienić ubranie bo wstyd z nią wyjść gdziekolwiek:tak:

kathy - ja nie mam takiego wózka więc nie pomogę:no:

Byłam dzisiaj na kursie "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły". Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Lubartowie
Nawet fajnie jest. Może czewgoś ciekawego się dowiem:tak:;-)

reklama
Witam
Puchatka moj Kondzik sie brudzi ale nie tak bardzo,w dom u go przebieram zawsze w dresy czy cos innego a na dwor wyuchodzimy tak lepiej ubrani:sorry:poki bylo cieplo i sucho to nawet czysty wracal do domu ze spodnie na drugi dzien mozna bylo zlozyc:tak:teraz juz nie zawsze:sorry:
Kathy ja chyba ogladalam ten wozek i jakos nie przekonalam sie bo wydawal sie za lekki i balam sie ze ise polamie:baffled:patrzac na to teraz co Kondzio wyczynie to pewnie by tak bylo:no:jego pasy tez nie utrzymuja,czasem tak szybko wstanie ze ja nie zdarze podejsc do przodu by go przytrzymac:baffled:
Madzia moze jutro bedzie lepszy dzien:sorry:

Do góry