Witam.Rano poszlam z dziewczynkami do przychodni bo nie spalam ponad pol nocy,Klaudia sie meczy strasznie,widac ze ja boli gardlo jak kaszle,nos ciagle zatkany,nic nie je,rano goraczka,Vanesska tez ciagle kaszle a w nocy to juz wogole sie meczy,no i Vanesska dostala antybiotyk a z Klaudia wyslali nas do szpitala dla dzieci na ostry dyzur,zeby zbadali i zrobili rentgen kaltki piersiowej.Najpierw zbadal ja jeden lekarz co nas przyjmowal,potem poszlismy na rtg i jak wrocilismy byl juz inny lekarz ktory znow ja badal.Wyszlo ze pluca czyste i mozemy wracac do domu.
No ale moje dziecko nadal sie meczy,nie dostalo zadnego syropu na kaszel,tylko oklepuj,oczyszczaj nos
tantum verde piskac i juz.W poniedzialek lekarz przepisal jej 10kropli Cebionu 2 x dziennie i syrop prawoslazowy,Nurofen na goraczke ktory tez dziala przeciwzapalnie,ale przeciez juz minely 3 dni jak mialam polecone stosowac i co dalej?
Jak dla mnie to Klaudia jest w 100% gorszym stanie niz Vanesska i jej nic konkretnego nie dali
jutro mam znow rano isc do przychodni zeby ja zbadali a w razie naglego pogorszebnia przyjechac na ostry dyzur.W sumie od poniedzialku byla badana przez 4 lekarzy i zaden nawet nie zajrzal jej do ucha
dla mnie to troche dziwne,bo w innej przychodni mielismy taka pediatre dla Vanesski ze zawsze czy zdrowa cz chora zagladala jej do ucha kontrolnie.No ale nie wazne.Mam nadzieje ze jutro cos konkretnego juz mi pediatra (pewnie 5 osoba sie trafi) da ,bo ile moze tak dziecko sie meczyc
Ani jedna ani druga nic nie jedza,Vanesska to juz wogole 4 dni na diecie:-(
A czytalyscie na Onecie o tym wypadku w USA,15 miesieczne dziecko zatrzasnelo pralke i wlaczylo przycisk Start,a w pralce siedzialo 4 letnie dziecko i niestety nie udalo sie uratowac,pralka zaczela dzialac,nabrala wody......:-
-
-(
A na izbe przyjec przyszly takie dwie laski,ubrane jak doslownie prostytuty z mala dziewczynka kolo 2 lat gora,ktore ponoc zjadlo mamie pigulki anty
Kinia pisalam kiedys o tych koleysankach,mowili w DD Tvn o tym.
:-)ponoc i na starszych dziala.Ja mysle ze leopiejjak od poczatku sie dziecku takie cos puszcza to jest lepiej,teraz to pewnie juz nie pamietaja tych odglosow ,....sama nie wiem..