jo-anna-on
Pindory i godody
Wczoraj wyjechała na wakacje z dziadkami moja 3-letnia Ania :-(. Pojechali do rodziny na Mazury. Córa zachwycona a w domu jakoś tak cicho i ponuro ...
Dzieci tak szybko rosną...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam ze do pół roku, ale ile w tym prawdy to nie wiem...Dziewczyny, tak się ostatnio zastanawiam kiedy niemowlakowi wybarwiają się oczy?
Dziewczyny a ja mam pytanie czy wasze dzieci pchaja raczki do buzi?? Bo moj strasznie i szczegolnie dwa palce i sie slini... jak bylam u lekarza to powiedzialaa ze moga mu isc zeby narazie swedza dziaselka ale moga mu isc bo to u kazdego dziecka jest inaczej....
Dziewczyny powiedcie mi ile się na becikowe czeka?
Hej czy któraś z was myślała już o powrocie do pracy i znalezieniu niani?
Dziewczyny a ja mam pytanie czy wasze dzieci pchaja raczki do buzi?? Bo moj strasznie i szczegolnie dwa palce i sie slini... jak bylam u lekarza to powiedzialaa ze moga mu isc zeby narazie swedza dziaselka ale moga mu isc bo to u kazdego dziecka jest inaczej....
Wczoraj wyjechała na wakacje z dziadkami moja 3-letnia Ania :-(. Pojechali do rodziny na Mazury. Córa zachwycona a w domu jakoś tak cicho i ponuro ...
U mnie za to mała ssie kciuka. Staram się jej wtedy dawać smoczek, ale ona nie chce. A słyszałam, że od ssania kciuka dziecko może mieć wadę zgryzu. Ciężko jest siedzieć cały dzień przy dziecku i z uporem maniaka wyjmować kciuk z buzi :-)
Czesc Dziewczynki:-)
A my od wczoraj odpoczywamy sobie w Zakopanem:-) Mała dobrze zniosła podróż, spała jak zabita, tylko raz sie obudziła na cycusia, ale stalismy w korku wiec nakarmiłam ją w samochodzie:-) Pogoda narazie do bani, nie pada ale jest zimno jak na lipiec