reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

OlaK no wlasnie nie wiem jak to u mnie z tym terminem bo biorac pod uwage ostatni cykl 30 dniowy to wychodzi mi na 17 maja a jak 29 dniowy to na 16 maja...............

reklama
Iwonka, dziwnie nam suwaczki wyświetlają, tak jakbyś Ty miała przed sobą jeden dzień dłużej niż ja, a powinno być odwrotnie. Interesujące ;-)

Gardło mnie dziś boli, zastanaawiam się co mogę wziąć muszę znaleźć ulotkę od Tantum Verde żeby sprawdzić czy mogę sobie psiknąć.

Carolline, a Twoja mama niech nie będzie taką pesymistką ;-) Będzie dobrze, zobaczysz!

Inatalial, według tej strony, którą podałas, wyszło mi 15 maja. To już sama nie wiem :confused: Zobaczymy w maju hihi albo po usg.

A mi wyszedl ten sam termin czyli 17 maja tensam co na bb tylko ze suwaczki inaczej pokazuja,bo jest to juz 5 tydzien i 1 dzien......a moj suwaczek pokazuje co innego

Te obliczenia terminow wychodza rozne bo nie kazda tabela bierze pod uwage dlugosc cyklu,i dlatego u mnie wychodzi termin od 15-17 maja,czyli licza cykl 28-30 dniowy.

A MNIE WYCHODZI ZE JESTEM W 4 TYGODNIU:-) A NA KIEDY TERMIN :confused:SAMA NIE WIEM :zawstydzona/y:MAJ TO NAPEWNO:-D A TAK WOGOLE TO MAM WIZYTE DOPIERO W PRZYSZLYM MIESIACU 5 O 12.30:szok::wściekła/y:NIE DALO SIE WCZESNIEJ ALE SIE NIE DZIWIE BO TA MOJA PANI DOKTOR TO SUPER BABKA:tak::-)

Witam Nowe Majóweczki i super że nas przybywa ale jak czytam kobietki to wychodzi na to że Wam wszystkim raczej szybciutko sie udało i tylko ja taka weterenka staraczkowa ale ważne że już cos sie dzieje :-):-) mnie narazie terimn wypadł coś 18- 19 maja więc jakby co to narazie wychodzi na ładny łańcuszek dzień po dniu:-D:-D a jak będzie w rzeczywistości to nikt nie wie ale czas pokaże:tak::tak::tak: zajrzałam do Was choć na chwileczke a teraz uciekam do łózia bo mam straszny katar i boje się żeby co gorszego z tego nie było narazie kupiłam oscillococcinum przynamniej tyle dobrze że jutro sobota i nie musze iśc do pracy jak tylko poczuje sie lepiej to obiecuję pisac duzo dużo więcej ten wąteczek jest w jakis sposób moim spełnieniem marzeń jejeciu jak cudownie móc powiedziec że wszelkie znaki na zmiei i nieba wskazuja że będę czyjąś mamusią :-D:-D:-D:happy::happy:

Hej!!witam wszystkie nowe koleżanki:-) My niestety zaczynamy mieć mdłości - przy Wiktorze wogóle ich nie miałam:-( a poza tym pobolewa nas brzuch więć zobaczymy jak bdzie dalej.... a co do terminu to lekarz powiedzial ze na 6 maja, zobaczymy z USG.. a kiedy idziecie na pierwsze USG?? z Wiktorkiem byłam jakoś w 11 tyg. pozdrawiam Was dziewuszki :-)

reklama
Witam wieczorkiem:-)
Bylam z dzieckiem u lekarza prywatnie bo moja dzis nie mogla mnie przyjac,ale babka super z polecenia dostalam na nia namiary:tak::-)Niestety od 2 tygodni walcze z biegunka u mojej corki,mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej,bo mam inne keki a z nimi to tez mam problem bo moje dziecko niestety zadnych lekow nie chce brac:no::wściekła/y:Jezeli przez weekend sie nie polepszy to w poniedzialek ide oddac jej kał na posiew :tak: bedziemy szukac bakteri.Tak to jest normalnie zdrowym zywym dzieckiem i lekarze sie dziwia ze po dwuch tygodniach nie ma odwodnienia i nie jest oslabiona.
No dobra nie bede juz wam smecic:-(
Karola:-):-):-)

Zwolinka ja jescze nie wiem kiedy na USG sie wybiore,na razie jestem w trakcie badan iczekania na wyniki a to troche potrwa bo robilam cytologie:tak:
Puchatka zdrowka zycze i nie daj sie,mi homeopatia nie pomagala w ciazy niestety:no:

Do góry