iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kamilko coz ci zyczyc....tego czego pragniesz czyli zebys dzis zostala mamusia w koncu :-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozmawiałam też przez fona z mamą i mówie jej o moich uderzeniach goraca, mówi że tez tak miała na dniach przed porodem.
Dotkass wczoraj byłam u lekarza i mówił mi, żebym tak się na tego gluta nie nastawiała, bo on odchodzi nieraz kobietom podczas samego porodu.A u mnie gluta jak nie ma tak nie ma...
Spróbuję z internistą, też zbytnio na to nie liczę.
Normalnie chamstwo... chodzimy, płacimy niemało za każdą wizytę a on Ci łaske wielką robi i nie wystawia zwolnienia.aneta- wspolczuje sytuacji, ale zrob tak jak mowia dziewczyny, popros lekarza.
a swoja droga cala ciaze ginekolog bral od ciebie kase a teraz nie chce zqwolnienia wypisac - tragedia.
jestem... jestem... tylko nadrabiam zaległości na BBNo co wy dziewczynki spicie czy rodzicie????:-)
Żadna weteranka się nie odezwała a ja nie mam z kim pisać.....
,!!