reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

aneta- wspolczuje sytuacji, ale zrob tak jak mowia dziewczyny, popros lekarza.
a swoja droga cala ciaze ginekolog bral od ciebie kase a teraz nie chce zqwolnienia wypisac - tragedia.

lania w - ty nie przesadzaj za bardzo i poczekaj jeszcze z tydzien, ja tez bym juz chciala urodzic. moj mi mowi, ze w pt urodze (ubzdural sobie) ale ja mowie ze do nastepnego tyg nie ma mowy i juz.

pozdrawiam was wszystkie kobietki

dotkass i kathy - trzymajcie sie, juz niedlugo zobaczycie maluszki

reklama
Kathy, zycze ci, żeby sie to twoje obstawianie sprawdziło!
!

Nie sprawdziło się tej nocy.....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Ale dzieki za wsparcie!!!
Witam serdecznie jako pierwsza na majówkach!!!
Mój małżon cała noc kaszlał i już zwątpiłam w nasz poród rodzinny....:-(
Dziś od rana wydzwaniam aby przyjechał do lekarza i cos porzadnego mu da a przedewszystkim zbada!A pozatym po co ma się męczyć(juz 2 tydz!):szok:
A ja nogi zacisnęłam i czekam ......
Ja dziś po nocy tylko nie wyspana....Jak mała sie w dzień nie ruszała to jak się wczoraj kładłam to szalała jakby miało mi brzuch rozerwać:szok::szok:
A ja tak spać chciałąm ,że krzyczałam aby poszła spać a mąż ją błagał aby na niego poczekała do soboty.....jaki mądry tatus a z porodem jak z wojną -nigdy niewiadomo kiedy się zacznie:no::no::no::no::no:
Łącznie z tymi mega ruchami miałą bóle i kłucia w szyjce i z brzucha :tak:myślę sobie do rana pewnie sie rozwiną -a tu dupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazy:
Jak ja mam się nie wkurzać jak musze dziś suwaczek przesunąć.......:-:)-:)-(

Witam serdecznie.Kathy nie dziwie się że masz już nerwy. Ja jeszcze mam 2 tygodnie a też licze że może z dnia na dzień coś się ruszy.Trzymam kciuki żeby u Ciebie sie ruszyło:tak:

Aneta az brak slow na opis tej sytuacji z macierzynskim :wściekła/y:A co bedzie jak przenosisz ciaze 2 tyg?? :baffled: Stracisz dodatkowe tygodnie, ktore moglabys spedzic z malenstwem.A jak patrze na moja Anie to mnie szlag trafia ,ze mam tylko 18 tyg macierzynskiego bo wtedy ona tez bedzie takim malutkim dzidziusiem :-(
A chyba najbardziej wk....e jest to,ze chodzisz prywatnie do gin a on taki numer wykreca.
Sprobuj zalatwic zwolnienie u internisty.

Kamilka wszystkiego najlepszego.Przede wszystkim,zeby Adas w koncu zdecydowal sie wyjsc :)

Zgadzam się z dziewczynami to jakaś chora sytuacja z ty zwolnieniem .U mnie problemu nie było i mam do końca wystawione no ale jescze jestem 2w1 :baffled::wściekła/y:

przeciez jeszcze możliwe ,że przenosisz i wtedy naprawde dodatkowe tygodnie stracone......:tak::no::no::no:

No czekamy aż Kamilak się odezwie:-)Może się dziewczynie coś urodziło jak nie to -ADAŚKO WYCHODŻ JUŻ PORA NA CIEBIE!!!!:-D:-D:-D

No co wy dziewczynki spicie czy rodzicie????:-D:-D:-D:-)
Żadna weteranka się nie odezwała a ja nie mam z kim pisać.....:sad::sad::sad::no2:
OOOOOOOOO....burze zapowiadają;-)czyzby był wysyp?:szok:
Już jakis czas cisza no która się dziś rozpakowuje???Hę?
Ja tak zazdroszcze dziewczynom,które mają juz wdomku swoje skarbulki i tula je ,karmia,chodza na spacerki....:-):-):-)Ale macie fajnie -pozdrawiam was mamuski!!!!

hej kochane,

no nic :-) w sumie wszystko mam juz przygotowane, lozeczko, angelcare, pizamki, torbe.. mlody juz niemal zdrowy, kase na znieczulenie i rodzinny tez juz w domu mam.. tak wiec w sumie chyba moge urodzic, hehehe :-D

co to jest ten "angelcare" ?

witam dziewczyny, ja tez zalatwiam rozne sprawy do konca, dzis skocze do zakladu energet zminic umowe, potem fryzjer, potem okulista ( w koncu) :zawstydzona/y:

reklama
Ja jestem....choc szkoda bo powinnam byc na porodowce:-pno ale nic sie nie dzieje:baffled:U mnie piekna pogoda.Zjadlam pyszne świezutkie grahamki,ale normalnie pycha.Wczoraj mialam spiecie z moim panem,bo sobie za duzo wypił.....Dzis milutki jak nie wiem co:sorry2:
Łania a gdzie ty jezdzisz do tesco?

Do góry