reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dziewczyny,te co kupiły sobie majtki po porodowe ale takie z siatki.Pytanie.....czy kupilyscie je przez allegro czy w aptece?Bo ja jeszcze nie mam .....kurcze zapomnialam o nich.

ja kupilam w takim sklepie dla mam i dzieci (u nas to Mama i ja), ale nie w kazdym szpitalu pozwalaja je w ogole zakladac. podobno polozne gonia, zeby zdejmowac i ciagle byc bez niczego i sie WIETRZYC. wiec dziewczyny na obchod szybko zdejmuja ;-)

cos zaczyna mnie bolec glowa, cos sie dzieje z cisnieniem?

powiedzcie mi co z tym wiesiolkiem? kupilam i przeczytalam na opakowaniu, ze kobieta w ciazy powinna skonsultowac to z lekarzem, jak moj M to zobaczy to mi nie pozwoli brac. napiszczie czy my mozemy go w kloncu brac czy nie i czy ktoras pytala lekarza?

Magali ja to powiem Ci, że nie wiem...narazie jedynym sposobem przyspieszającym i zarazem przyjemnym jest seks, więc nie zastanawiałam się na innymi :tak::-)

Dziewczynki, tak dużo nas się już rozdwoiło, że niedługo nie będzie z kim pisać...szkoda...trzeba będzie czym prędzej założyhć nowy wątek, żeby kontaktu nie tracić, bo dla mnie jesteście już jak rodzina :tak: i źle mi będzie bez Was :-(

ja kupilam w takim sklepie dla mam i dzieci (u nas to Mama i ja), ale nie w kazdym szpitalu pozwalaja je w ogole zakladac. podobno polozne gonia, zeby zdejmowac i ciagle byc bez niczego i sie WIETRZYC. wiec dziewczyny na obchod szybko zdejmuja ;-)

cos zaczyna mnie bolec glowa, cos sie dzieje z cisnieniem?

powiedzcie mi co z tym wiesiolkiem? kupilam i przeczytalam na opakowaniu, ze kobieta w ciazy powinna skonsultowac to z lekarzem, jak moj M to zobaczy to mi nie pozwoli brac. napiszczie czy my mozemy go w kloncu brac czy nie i czy ktoras pytala lekarza?

To ze w szpitalu nie mozna zakladac to wiem,ale na przejscie do toalety trzeba zalozyc cokolwiek zeby nie isc jak cnotka trzymajaca miedzy nogami podpache:tak:;-)to szczegolnie sie tyczy tych co byly naciete zeby szybciej sie rana zgoiła:tak::tak::tak:
Ja wiesiolek lykam od kilku dni.Najpiewr na czytalam sie w necie o nim a teraz lykam.On ma pomoc niby w zmiekczaniu szyjki .No i same polozne niektórym dziewczynom polecaja wiec czemu nie..

Dotkass a po co nowy watek.Tu bedziemy pisac caly czas bo to jest nasz glowny wateczek,a teraz to nam dojda nowe, jak pielegnacja malenstwa,karmienie(no juz mamy taki) i inne typowo dzieciowe :) Zreszta jak wszystkie inne zostaniemy pozniej przeniesione tylko w inne mijesce.Do dzieci urodzonych w maju 2008 wraz ze wszystkimi naszymi wateczkami.

reklama
Ide ja sobie cos zrobic slodkiego..tylko co? Hmmm czekolady nie chce,mam galaretki owocowe ,a moze grzybka sobie usmaze :)

Do góry