reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny no I JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
nie mowilam ze jeszcze troche sie ze mna pomeczycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bylam w szpitalu wszystko jest wporzadku jedziemy rodzic dopiero w czwartek mam juz skierowanie zeby mnie nie odeslali... lekarz powiedzial ze dzis jest straszny mlyn i mial malo czasu dla mnie... ale to co trzeba sprawdzil... a jak lezalam pod KTG zapytalam pielegniarki czemu taki mlyn co to znaczy???? a ona na to ze wlasnie na porodowce lezy 8 dziewczyn i wszystkie rodza:szok::szok::szok::szok::szok: MASAkra

quote]

Kamilko a co u was burza????Że tyle rodzi to naprawde:szok::szok::szok:dobrze ,że nie ty nie ty -brakło by położnych:szok::szok::szok:

)

U nas już nie ma szyjki. młoda nisko w kanale wiec lada moment tak mówi mój gin

Miłego i owocnego weekendu życzę

Dokładnie jak u mnie w każdej chwili mogę....

Kolejna wiadomosc tym razem od Zwolinki :)
"Dzisiaj o godzinie 8:43 urodziła sie siostrzyczka Wiktorka.Wazyła 2590 i mierzy 53 cm.Jest sliczna.Pozdrawiaja szczesliwi rodzice Madzia i Maciek"

Gratuluje serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No Zwolinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wkońcu -GRATULACJE!!!!!

A pozatym ja dzis dowiedziałam się od koleżanki ,że w naszym szpitalu nie przyjmują na porodówkę bo jakas "bablownica"czy coś takiego panuje na dzieciaczkach i kurcze odsyłaja do Koszalina lub Kołobrzegu:szok::szok::szok:
I mam się wstrzymać do pn.lub wt.ale jak niby?:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(?????
A tak się cieszyłam ,że rodzę u siebie i nie bedzie kłopotów jak u was w Warszawie a tu takie coś.................................
Muszę się wstrzymać no nie ma bata chyba bede leżała aby mnie nie wzięło:-D:-D
Z rozwarciem na 4 cm wiaza karetka a jak mniej samemu trzeba dojechać.
Kurcze żebym nie musiała nigdzie jechać:no::no::no::angry:

reklama
Czesc Majoweczki!

27.kwietnia o 13.30 urodzilam synka waga 4250g i 60 cm dlugosci:-D:-D

"Tu maja 28 wczoraj o 20 urodzilam Jagodke wazy 3750 i ma 55cm.W szpitalu rodzilismy 2 godziny i wszystko jest ok"
Maju gartulacje!!!!!

"Dzisiaj o godzinie 8:43 urodziła sie siostrzyczka Wiktorka.Wazyła 2590 i mierzy 53 cm.Jest sliczna.Pozdrawiaja szczesliwi rodzice Madzia i Maciek"

Maju, Kacha, Zwolinko - GRATULACJE dla Was!!:-)

Aurelka, Aniusia - dobrze, ze juz w domach jestescie.:-)

Ja dlugi weekend spedzam u Rodzicow z Malzonem, niestety pogoda nie dopisala.:-(

W nocy myslalam, ze urodze tak sie dziwnie czulam, a dzis jak mnie wytrzeslo w aucie to brzuch mnie boli i napina sie strasznie...

Mam nadzieje, ze Wam weekend milo mija.:-)

Dziewczyny, czy piwo bezalkoholowe mozna wypic??

Zwolinka gratuluje coreczki.

W tym tempie to do polowy maja jzu wszystkie majowe dzieci beda p odrugiej stronie brzucha.

Iwonka Ania w nocy zaczela sie prezyc, robila sie az bordowa na buzi ,plakala przy tym i puszczala duzo baczkow ale przez jakies 6 godzin kupki nie robila.Normalnie niemal przy kazdym przewijaniu jest kupka.
Kupilam dzis espumisan.Niby od pierwszego miesiaca mozna brac ale jak ja znow tak bedzie meczyc to jej podam.Kupilam tez koper w saszetkach z herbapolu dla mnie a dla Ani jakis preparat z kopru o wyzszym stezeniu niz ta herbatka hipp.Ale wolalbym zeby te rzeczy nie byly potrzebne.

Lania wydaje mi sie,ze mozna piwo bezalkoholowe.

Hej, hej majowo się witam :-):-):-)

Wielkie gratulacje dla nowych mamuś; Maja - 2 godziny ?!?!?!?! Ale szybki poród....
I Zwolinka też juz ma swoje maleństwo... Ale wam zazdroszczę, że juz macie dzieciątka ze sobą, i najważniejsze żew szystko jest z nimi ok.

Ja narazie bezstresowo podchodzę do porodu, ale cos czuję że jak przyjdzie ten moment, że będę z torbą wychodziła z domu do szpitala, to dopiero wtedy mnie stresik dopadnie porządny....:tak: skurczów narazie u mnie brak, czasem mnie tylko boli brzuch jak na @, ale za to czuję sie tak obolała w kroczu jakbym się seksiła z 5 dni non stop dzien i noc:blink: (a niestety w rzeczywistości muszę sie jeszcze troszkę powstrzymac od seksu). Wizytę u ginka mam w najblizszy czwartek, to zobaczymy co tam ciekawego sie dzieje...:blink:

Dzisiaj byliśmy z moim M. na małych zakupach, wszędzie ogromne tłumy ludzi, myslałam że bedzie pusto, że wszyscy gdzieś powyjeżdżali a jednak zmyłka... wszyscy ruszyli od rana na zakupy.

no to czekamy na kolejne majowe dzieciaczki, może wkońcu kamilka albo iwonka ruszą do boju :blink::blink:

Łania no to nie jest bezalkoholowe a niskoprocentowe bo ma1,cos tam ale ja mam tez dwie buteleczki zywca... sie chłodzi i czeka na wypicie.Nie zaszkodzi :)

Nikita ja mam terminna 15 maja dopiero wiec jeszcze oficjalnie mam czas ale juz chce isc teraz.Dziecko donoszone :)))))

Dziewczyny,te co kupiły sobie majtki po porodowe ale takie z siatki.Pytanie.....czy kupilyscie je przez allegro czy w aptece?Bo ja jeszcze nie mam .....kurcze zapomnialam o nich.

No właśnie Iwonka, dzidzus donoszony więc dobrze by było go mieć juz obok siebie :-):-) To chyba najlepszy moment urodzic tak 2 tygodnie przed terminem bo wtedy człowiek nie jest tak zmęczony tym czekaniem na poród.

A ja tak z innej beczki. Nabrałam dzis wielkiej ochoty na młodą kapustkę z koperkiem , i juz się zabieram za jej gotowanie ale właśnie wpadla moja sąsiadka i mi zabroniła ją jeść bo nowalijki mają podobno sporo chemii w sobie i nie są wskazane dla kobiet w ciąży :-( i juz sama nie wiem jeść czy nie....

reklama
Ja juz jadlam kilka razy!!!!! Sama pysznosc,ostatnie chwile kiedy to mozemy sie delektowac tymi dobrociami jak i truskawkami bo jak urodzimy i bedziemy karmic piersia to wtedy nie wolno a tak to jedz poki mozesz! A gdzie nie ma chemi????

Do góry