Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
hej dziewczyny no I JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mowilam ze jeszcze troche sie ze mna pomeczycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bylam w szpitalu wszystko jest wporzadku jedziemy rodzic dopiero w czwartek mam juz skierowanie zeby mnie nie odeslali... lekarz powiedzial ze dzis jest straszny mlyn i mial malo czasu dla mnie... ale to co trzeba sprawdzil... a jak lezalam pod KTG zapytalam pielegniarki czemu taki mlyn co to znaczy???? a ona na to ze wlasnie na porodowce lezy 8 dziewczyn i wszystkie rodza MASAkra
quote]
Kamilko a co u was burza????Że tyle rodzi to naprawdedobrze ,że nie ty nie ty -brakło by położnych
)
U nas już nie ma szyjki. młoda nisko w kanale wiec lada moment tak mówi mój gin
Miłego i owocnego weekendu życzę
Dokładnie jak u mnie w każdej chwili mogę....
Kolejna wiadomosc tym razem od Zwolinki
"Dzisiaj o godzinie 8:43 urodziła sie siostrzyczka Wiktorka.Wazyła 2590 i mierzy 53 cm.Jest sliczna.Pozdrawiaja szczesliwi rodzice Madzia i Maciek"
Gratuluje serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Zwolinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wkońcu -GRATULACJE!!!!!
A pozatym ja dzis dowiedziałam się od koleżanki ,że w naszym szpitalu nie przyjmują na porodówkę bo jakas "bablownica"czy coś takiego panuje na dzieciaczkach i kurcze odsyłaja do Koszalina lub Kołobrzegu
I mam się wstrzymać do pn.lub wt.ale jak niby?:--(?????
A tak się cieszyłam ,że rodzę u siebie i nie bedzie kłopotów jak u was w Warszawie a tu takie coś.................................
Muszę się wstrzymać no nie ma bata chyba bede leżała aby mnie nie wzięło
Z rozwarciem na 4 cm wiaza karetka a jak mniej samemu trzeba dojechać.
Kurcze żebym nie musiała nigdzie jechać