reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No pielegniarki sie smialy ze przed deszczem wszystkie bocki sie zlecialy:laugh2::laugh2::laugh2: ale jak mnie widzialy to myslaly ze ja tez przyszlam rodzic i sie strasznie krzywily :baffled::baffled::baffled: Oj ale ja to sobie czekam ale maly sie grzebie strasznie i mowie wam po tej wizycie tak strasznie mnie ta kosc lonowa boli ze nie moge chodzic... jakby mi sie lamala:angry::angry::angry:

byla moja siostra ze swoja corcia 3 latka ma ale jest taka mala cwaniara i juz pyskuje hahaha:tak::tak: ale sie dziwie siostrze bo pozwala jej mowic po imieniu i jej mezowi w koncu sa rodzicami a nie kolezenstwem z wlasnym dzieckiem...

reklama
Witam dziś troche później niż zwykle, jeszcze 2 w 1

A Tobie Dotkass za przekazanie informacji:-)
Ja juz z Niunia od wczoraj jestem w domku, mamy sie dobrze, Martynka jest grzeczna i lubi mleczko mamusi:-)
Jestem mega szczesliwa ze jestesmy juz razem, nawet nie wiedzialam ze macierzynstwo moze dac tyle radosci:-)
Wklejam Wam pierwsze zdjecia Niuni MOJE TRZYKILOGRAMOWE SZCZESCIE!!!

Anusia, nie ma za co Kochana, myślę, że dla mnie zrobiłabyś to samo :tak:, no i jeszcze raz gratuluję córci, jest śliczna :-)

27.kwietnia o 13.30 urodzilam synka waga 4250g i 60 cm dlugosci:-D:-D

GRATULACJE!!! WIELKIE, NAPRAWDĘ WIELKIE SZCZĘŚCIE!!!;-):-)

Dotkass a jak ty?

Ja chce juz dzidzie swoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję Iwonko za pamięć i troskę, ale niestety jeszcze w dwupaku...nawet zmiana pogody na mnie nie wpływa ;-) i Niunię tez bym juz chcaiła mieć przy sobie :tak:

"Tu maja 28 wczoraj o 20 urodzilam Jagodke wazy 3750 i ma 55cm.W szpitalu rodzilismy 2 godziny i wszystko jest ok"
Maju gartulacje!!!!!

I KOLEJNE GRATULACJE!!! A MYŚLAŁYŚMY, ŻE W ŚWIĘTO PRACY ŻADEN DZIECIACZEK NA ŚWIAT SIĘ PCHAŁ NIE BĘDZIE, A TU PROSZĘ- POMYŁKA :-D:-D:-D

Hej dziewczynki, melduje, że jesteśmy z Mikołajkiem już w domku od wczoraj. Więc powoli wracam na łono BB.
Synuś zdrowy, śliczny i słodziutki.

Kochana odzywaj się do nas tak często jak tylko będzie to możliwe :tak:

A własnie cos sie Dotkass dzis nie odezwała:no::szok:Ale podejrzewam ,że w dwupaku tylko z mężem spedzam czas i zapomniała o nas:-:)-):-D[/COLOR][/FONT]

Zgadza się, trochę korzystam z obecności mężusia, że wolne ma, a też trochę z bólu gorzej mi siedzieć, ale od teraz będzie lepiej, bo wreszcie się doczekałam podłączenia bezprzewodowego router'a do mojego laptopika i siedzę właśnie na kanapie rozwalona i do Was piszę :-):tak:

Kolejna wiadomosc tym razem od Zwolinki :)
"Dzisiaj o godzinie 8:43 urodziła sie siostrzyczka Wiktorka.Wazyła 2590 i mierzy 53 cm.Jest sliczna.Pozdrawiaja szczesliwi rodzice Madzia i Maciek"

Gratuluje serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I TU TEŻ KOLEJNE GRATULACJE!!! WIDAĆ, ŻE MAJ SIĘ WRESZCIE ZACZĄŁ :-D:-D:-D

Dziewczyny,te co kupiły sobie majtki po porodowe ale takie z siatki.Pytanie.....czy kupilyscie je przez allegro czy w aptece?Bo ja jeszcze nie mam .....kurcze zapomnialam o nich.

Iwonka, ja kupowałam na allegro, pakowane po 5 szt.

Maja, Kacha, Zwolinka ogromne gratulacje dla Was. Fajnie, że już macie swoje pociechy przy sobie...:tak:
U mnie też Żywiec stoi i czeka i chyba raczej się nie doczeka, poczekam z tym jednak, a korci mnie że hej...:sorry2: Dzisiaj czekam na gości, zaplanowaliśmy sobie grilla ale pogoda właściwie taka do spania. No nic, zrobimy chyba tego grila a zjemy w domu. A wczoraj było tak pięknie...:no:

Dotkass no wlasnie a nie chce mi sie juz zamwiac przez allegro bo zanim przyjdzie a przesylka drozsza niz wartosc .

Iwonka - ja tez te siatkowe kupowalam przez allegro, a pozniej w aptece internetowej. Znajoma pytala w kilku aptekach to nie mieli. Ale mysle, ze gdzies znajdziesz.
A co do piwka to ja kupilam lecha, ktory ma ponizej 0,5% alkoholu, jeszcze mniej niz zywiec, wiec mysle, ze nie zaszkodzi...

Dziewczyny,te co kupiły sobie majtki po porodowe ale takie z siatki.Pytanie.....czy kupilyscie je przez allegro czy w aptece?Bo ja jeszcze nie mam .....kurcze zapomnialam o nich.

Ja kupiłam przez allegro - kupowałam wiele rzeczy u jednego sprzedawcy. Dla samych majtek to sie nie opłaca kosztów przesyłki płacić. Jak patrzyłam w aptece, to kosztowały tyle samo co na allegro.

Ja sie czuje raczej niezupełnie przygotowana na młodego w tej chwili. Zaklinam go, siedź na razie jak ci dobrze, nie wychylaj sie za wcześnie.On mnie jednak mało słucha.
Po 2 dziwacznych nocach z regularnymi skurczami - miałam dziś odwiedziny w szpitalu. Moje pierwsze ktg. Lekarz dał mi tydzień- no i mam nadzieje, ze nie wcześniej.

Musze to Wam napisac... chyba sie dzis sypne... ja tak jakos czuje, czekam na noc i poranek cala zwarta i gotowa :rofl2: obym miala racje, bo juz czekac nie mam sily, termin za 3 dni ale niech to bedzie JUUUUUZ! :tak:

Szopek no ja wlasnie mam nadzieje ze kupie w aptece ale nie bylam pewna czy takowe maja.....bo juz z allegro na razie nic nie zamawiam wiec nie oplacalo by mi sie samych gaci zamwiac.
Hmmm czyzbys byla kolejna ????????????

reklama
Do góry