reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ciekawa jestem,bo sledze jeden watek i dziewczyne ktora rano skusila sie i lyknela olej rycynowy.Ciekawa jestem czy zadziala i wywola jej porod oprocz biegania do kibelka :))))))))))

reklama
Grzybek, czyli omlecik??? Uwielbiam...ostatnio mąż kupił mi taką fajną masę krówkową, a na ciepłym omleciku vel grzybku smakuje przepysznie...mniam...

A co do tej dziewczyny, daj znać jak poskutkuje :tak:;-)

tez bym zjadla truskawki... ale ni mam, wiec pochlonelam sezamki, bo tylko to bylo...

A zaraz chyba wypiję piwko...

Dziewczyny, co z tym wiesiolkiem i naparem z lisci malin - czy jak zaczal mi sie 37 tydz. to moge zaczac?

Iwonka - ja z tym olejem rycynowym to chyba bym sie bala... chociaz pewnie to lepsze niz wywolywanie porodu w szpitalu...

Kochane Moje

Uciekam, myślałam, że leżąc z laptopikiem będzie mi lżej, ale okazuje się, że kręgosłup mnie boli nie do wytrzymania, aż wyć i płakać z bólu mi się chce i wogóle ruszać się nie mogę, a jak siądę to czuję główkę Niuni na udach, tak mi dziś brzuch opadł, że :szok:...

Buziaki, śpijcie dobrze, a tym które mają zamiar dziś rodzić, życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania

Witam Was

Kacha, Maja, Zwolinka - serdeczne gratulacje :-)

Coraz ciekawiej nam się tutaj dzieje :tak:.

Ja dopiero dzisiaj spakuję torbę. Miewam jakieś skurcze, a dzisiaj pachwiny to mnie okropnie bolą. Najlepsza pozycja - siad skrzyżny. Jak idę to jakbym miała coś między nogami - taka mega kaczka ze mnie :-D. Przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych ale to żadnych objawów do momentu wywoływania, więc teraz czuję się jak pierworódka :-D, wszystko jest takie nowe.

Pomyślałam, że fajnie byłoby urodzić w poniedziałek, ładna data - 05.05.08r :tak:. Zwłaszcza że moja córka urodziła się 05.08.05 - ale by było ładnie :-D.
Jednak nie sądzę....

Pozdrawiam was serdecznie.

reklama
to ja lyknelam dzis rano tego oleju :tak:
W smaku okropne brr:baffled:
no i do teraz biegam do kibelka, choc bez jakiejs wiekszej paniki ;-) poza tym rezultatow zadnych niestety, mala wierci sie jak zawsze, co w polaczeniu z pracujacymi jelitami sprawia,ze duzo sie dzis dzieje w moim biednym brzuchu :laugh2:
A tak liczylam,ze sie uda.. ech! jestesmy oboje niecierpliwi bardzo i to czekanie mnie wykancza...

Do góry