reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ciekawa jestem,bo sledze jeden watek i dziewczyne ktora rano skusila sie i lyknela olej rycynowy.Ciekawa jestem czy zadziala i wywola jej porod oprocz biegania do kibelka :))))))))))

reklama
Grzybek, czyli omlecik??? Uwielbiam...ostatnio mąż kupił mi taką fajną masę krówkową, a na ciepłym omleciku vel grzybku smakuje przepysznie...mniam...

A co do tej dziewczyny, daj znać jak poskutkuje :tak:;-)

tez bym zjadla truskawki... ale ni mam, wiec pochlonelam sezamki, bo tylko to bylo...

A zaraz chyba wypiję piwko...

Dziewczyny, co z tym wiesiolkiem i naparem z lisci malin - czy jak zaczal mi sie 37 tydz. to moge zaczac?

Iwonka - ja z tym olejem rycynowym to chyba bym sie bala... chociaz pewnie to lepsze niz wywolywanie porodu w szpitalu...

Kochane Moje

Uciekam, myślałam, że leżąc z laptopikiem będzie mi lżej, ale okazuje się, że kręgosłup mnie boli nie do wytrzymania, aż wyć i płakać z bólu mi się chce i wogóle ruszać się nie mogę, a jak siądę to czuję główkę Niuni na udach, tak mi dziś brzuch opadł, że :szok:...

Buziaki, śpijcie dobrze, a tym które mają zamiar dziś rodzić, życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania

Witam Was

Kacha, Maja, Zwolinka - serdeczne gratulacje :-)

Coraz ciekawiej nam się tutaj dzieje :tak:.

Ja dopiero dzisiaj spakuję torbę. Miewam jakieś skurcze, a dzisiaj pachwiny to mnie okropnie bolą. Najlepsza pozycja - siad skrzyżny. Jak idę to jakbym miała coś między nogami - taka mega kaczka ze mnie :-D. Przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych ale to żadnych objawów do momentu wywoływania, więc teraz czuję się jak pierworódka :-D, wszystko jest takie nowe.

Pomyślałam, że fajnie byłoby urodzić w poniedziałek, ładna data - 05.05.08r :tak:. Zwłaszcza że moja córka urodziła się 05.08.05 - ale by było ładnie :-D.
Jednak nie sądzę....

Pozdrawiam was serdecznie.

reklama
to ja lyknelam dzis rano tego oleju :tak:
W smaku okropne brr:baffled:
no i do teraz biegam do kibelka, choc bez jakiejs wiekszej paniki ;-) poza tym rezultatow zadnych niestety, mala wierci sie jak zawsze, co w polaczeniu z pracujacymi jelitami sprawia,ze duzo sie dzis dzieje w moim biednym brzuchu :laugh2:
A tak liczylam,ze sie uda.. ech! jestesmy oboje niecierpliwi bardzo i to czekanie mnie wykancza...

Do góry