reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

hope... nie czytaj :p

no więc wozek to nie koniec nieudanych zakupów. śliczny kombinezonik, który kupiliśmy i który OGLĄDALIŚMY i po łebkach przymierzalismy w sklepie, w domu okazał sie za duży :wściekła/y: ... paragon poszedł do śmieci w ferworze sprzątania... ja nie wiem co sie ze mną dzieje ostatnio i gdzie mam głowę...więc jak by któraś księżniczkowa mama poszukiwała zimowego, ślicznego i malinowego kombinezoniku, to również z chęcią odsprzedam. :wściekła/y:

reklama
milla, to było do przewidzenia, bynajmniej u mnie tak jest, że mnie wcześniej korci, by dać prezent. Teraz małe dzieci, to nie wiedzą, ale przed większym trzeba nieźle ukryć. Powiedz, czy fajny ten stolik, bo też się na niego czaję
sylwia, ta moja a parasolka składa się tak, że w kufer Tigry wchodziła bez problemu, a wiesz, że tigra to małe auto. Nawet jechaliśmy nią nad morze z małym Matim, moją siostrą, więc wszystkie miejsca zajęte, a do kufra i wózek i bagaże jeszcze weszły.
bra, przykro mi.

milla....śliczny kolor wózeczka. A jaki jest ten ogródek? wklejałas link?
sylwia....no niestety czasem się zdarzy czarna owca ;-)jednak sprzedawca w sklepie z wózkami mowił, że generalnie to jeden z najmniej awaryjnych wózków

bra
...zima jest długa i może w lutym, marcu kombinezonik bedzie dobry na Twojego dzidzia, a jesli się nie przyda to zawsze mozesz go wystawic na allegro w przyszłym sezonie. Ja mam dla Młodego kombinezon w rozm. 74 i 80 - tak na wszelki wypadek jakby wyrósł

bra oj tam oj tam:-D ja ostatnio dokonałam szałowego zakupu- cały komplet- czapa,szal i rekawiczki.Czapę wzięlam na 45, w domu metki oderwałam ,rzuciłam do prania i dopiero po przymierzeniu okazało się,że czapa ciasna:-p

co do x-landerów, to junior spał u kolegi z września w gondolce, jakiś mc temu- dużo węższa i nieco krótsza niż nasza.Poza ja nie lubie..bo wszędzie się spotyka:-p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dziewczyny ja tez sie dołaczam do pytania o kolejny fotelik bo w tym co mamy Franek powoli sie nie miesci (na dlugosc) /swoja droga nie wiem czemu .../
Myslalam o takim ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MAXI COSI fotelik TOBI dla dzieci 9-18kg
wiem że Maxi Cosi dobrze wychodzi w testach, co prawda Bebe Confort chyba troche lepiej ale mamy obecnie taki do 9 kg i jestem niezadowolona....
Ktoras miala z tym modelem stycznosc?

Co do spacerowek to na przyszły rok (okres letni) chcialabym taką lekką, cos jak ta
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ARIA Completo 2012 wózek spacerowy
:-)

don kichot mmmmm maskotki z Bukowskiego... marzenie:-) sliczności:-)

Hope jagodowy konkrecik:-) napewno malutkiej bedzie w zime cipelutko:-)

milla przeprzepiękny kolor wózeczka:-)

a ja zachecona waszymi rozmowami o spacerówce dzis postanowiłam ostatecznie pozegnać się z gondolą :)-() i założyłam spacerówkę:-) mamy mutsy na stelażu urban rider i musze powiedzieć, ze młody był zachwycony:-) pierwsze chwile w spacerówce w domu uczcił... zaśnięciem w niej:-)

co do fotelika to my mamy ten MAXI COSI PRIORI XP 9-18kg PROMOCJA KOLORY wys 0zł (1916260989) - Aukcje internetowe Allegro jutro Tymol zaliczy pierwsza podróż w nim, ale moge powiedzieć, ze z tego co go sobie "na sucho" obejrzałam to wydaje się byc fajny, co dla mnie ważne to dość łatwo sie go montuje co dla mnie było dość isttone bo z racji tego że poruszamy sie dwoma autami bedzie on dość często przepinany:-)

reklama
Do góry