reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Słodki jeżyk:-)

U nas zakupy pluszaków nie wchodzą w rachubę, mamy po Zuzi dwa dwumetrowe wory :baffled:

Przyszedł dzisiaj kombinezon, w samą porę, bo się zimnawo już robi

Z9156201SNO-000-068_600.jpg

wracając do tematu wózków, z graco sie wyleczyłam... obejrzalam na żywo i ma bardzo płytkie siedzisko, podnóżek nie funkcjonalny, maleńką budkę... więc zapytam inaczej... jakie polecacie? ja juz nie mam pomysłów. don kichot jak navington cadett sie sprawuje? jest dość ciężki, to wiem, ale poza tym???

bra z wagą ujdzie, jak sa schody mozna go "wtoczyc" na tylnych kołach; powiem tak: mielismy wczesniej Bebe Confort Windoo ale ta starsza wersje sprzed 4 lat (od siostry meza) i bylam z niego do tego stopnia niezadowolona ze namowilam meza na kupno nowego i Navington jest dla mnie zbawieniem. Zwrotny, łatwy w prowadzeniu ma regulowana rączke złaczona w calosc (wozki ktore maja dwie osobne raczki sa dla mnie beznadziejne.... nie mozna ich prowadzic jedna reka gdy np konsumuje sie precla..) W zestawie dostalismy 'wiatrochron' (tak to sie chyba zwie) na spacerówke, zastanawiam sie nad kupnem spiworka ale nie wiem czy jest sens. Wózek ogolnie fajnie sie sklada, zmiesci sie w kazdym bagazniku, kola łatwo odczepic itp. Koszyk pod wozkiem jest dosyc pojemny i udzwignie wiecej niz to przepisowe 2 kg, dostep do niego jest łatwy.
Jestem naprawde zadowolona :-)

a nie trzęsie masakrycznie całym wozkiem? widze, że tylko tylne kola są pompowane.

hope kombinezonik świetny, bardzo ładny, jagodowy kolor :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry