reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Hope super kombinezon...Jagody z bitą śmietaną :-D

Kurde dziewczyny nie ma któraś z Was na zbyciu torby do wózka. Oddaje poprzedni wózek razem z torbą bo to komplet był a w tym co kupiłam nie było :(

reklama
Hope- superancki kombinezon :tak:

a ja kurcze całe szczęście dziś wyjęłam kombinezon po Szymciu co niby miał być dla Filipka na teraz a tu zonk on już ledwo pasuje :szok: byłam pewna że jest większy :tak: więc muszę coś wyszukać :-)

bra pokaz no ta swoja kubełkowa spacerówkę
moja dobra kumpela ma kubełkową jej syn ma teraz roczek i wozi go w niej w kurtce i się miesci w dłuż i w szerz :-p :-)
także nie masz się co martwić o ile nie masz mega małego kubełka ;-) do tego jest bardzo zadowolona
ja mam zwykłą spacerówkę nie wiem czy specjalnie kupiłabym kubełkową , ale jak już masz to nie ma wyjścia ;-)

hope , don kichot super zakupki :-)

hope, aina - u nas x-lander XA carbon - gondolą byłam rozczarowana, ale jak przesiedliśmy sie do spacerówki to wprost kochamy ten wózeczek ;-) choc mógłby byc lepszy dostęp do koszyka pod wózkiem bo niestety zakupy musze wciskac na siłę....

Jagodzi kombinezonik śliczny :-)

Dziewczyny, jaki poleciłybyście mi fotelik do auta - po pierwsze Młody wazy 7300, po drugie chciałabym, żeby był dosyc szeroki, żeby w razie krótkiego wypadu do sklepu móc zmieścic dziecia w kombinezonie, dobrze by było jakby można go umocowac tyłem do kierunku jazdy, ew. przodem, ale z funkcją leżenia - macie jakieś propozycje???aaaa no i przede wszystkim musi miec dobre wyniki w testach!

Ostatnia edycja:
Aina, Ty też masz Xlandera?! :wściekła/y:Nie bawię się!
bra, jestem w szoku! Moja koleżanka przechwaliła ten wózek?
bra, aina, parasolkę mam taką po Matim i polecam, ale teraz po 8 latach są pewnie też inne i wygodniejsze. allegro_view_1081_b.jpg
don_kichot , śliczneeee. Ja też chcę do Krakowa, ale nie po maskotki tylko połazić. Jak ja lubię Kraków. Kocham.
Hope, świetne zimowe wdzianko. Z pewnością się do X-landera zmieści (i tu dałabym przebiegłą i zazdrosną minkę)
joluś, nie pomogę.

My również mamy x-landera takiego x-lander.jpg i jesteśmy baaaardzo zadowoleni :)
Przyszła mi paczka z tym muzycznym ogródkiem co mieliśmy dać na Mikołaja Oli i jak przyszła to złożyliśmy i stwierdzialiśmy że już jej damy i coś teraz muszę wykminić nowego na Mikołaja

reklama
bra szkoda ze wozek sie nie sprawdzil bo sliczny jest.

ja x landera nie lubie:p mam kolezanke ktora natrafila jakas felerna sztuke i jezdzi z poklejonym stelazem bo sie poprostu polamal :/ zostawilam jej moj wakacyjny wozek zeby chociaz miala jak wyslac na gwarancje, bo tak biedna nie mialaby w czym dzidzia wozic...wizualnie nie sa brzydkie, ale po takim przypadku to bym juz takiego wozka nie kupila. ale pewnie to przypadek 1 na milion ;)

my szukamy typowej parasolki zeby do auta nam sie zmiescila, bospacerowke taka zwykla mamy.

jolek niezla komorka, za 12 zl i to bez abonamentu??:D fajowa zabawka :tak:

Do góry