reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Z tymi fotelikami jest tak, że główka nie może wystawać bo wtedy już skorupa fotelika nie zabezpiecza tak jak trzeba. Mati zaraz dobije do 8 kg ale jakoś nie wyobrażam sobie przesadzać go do większego fotelika kurcze. On jeszcze nie siedzi. Te nosidłowe są chyba wygodniejsze dla malucha. Może jakoś dotrwamy jeszcze kilka tygodni

Marzena, mojego Matiego stary fotelik było można rozłożyć do takiej pozycji leżącej (kubełkowo oczywiście) jak nosidełko. Wcale nie musi jeździć na siedząco w pionie. Muszę go poszukać u rodziców i przymierzyć.

tak jak kiedyś pisałam- przy fotelikach pasy nie mogą wychodzić spod pleców, tylko musza iść ponad plecami.U nas powinniśmy się przesiąść do 9-18, przy niecałych 7kg wagi.A główka nie dość,że nie może wystawać to przynajmniej w moim foteliku jest linia do której powinna sięgać główka.Jak wystaje to już całkiem masakra, kręgi szyjne połamane przy wypadku a wykręcone przy lekkim stuknięciu przodem.

Nasz obecny fotelik rozkłada się na pół leżąco, porównywałam parę "topowych" modeli z 4gwiazdkami w testach bezpieczeństwa i ten był najlepszym wyjściem.Junior jest dość wysoki jak na swój wiek ,a po rodzicach nie zapowiada się aby szedł w boki, więc nie braliśmy najszerszego Recaro(i najdroższego) tylko Concorda Absorber XT.W dobrej cenie i w świetnej jakości.

Hej,mam pytanko,chcialabym zebyscie poradzily mi jaki prezent mozna kupic dla niemowlaka ktory juz raczkuje i siedzi,chcialabym zeby bylo to cos pozytecznego,czym dziecie sie zainteresuje

reklama
Czarna u nas sprawdziło się to (tylko w starszej wersji) Fisher Price UCZONY WARSZTACIK Z NARZEDZIAMI (1913891336) - Aukcje internetowe Allegro

I mieliśmy też taki garnek fisher price do którego wrzucało się kulki (w środku miały jakieś duperele) i wtedy on grał, świecił i się kręcił. Nie umiem wyszukać tego na allegro więc pewnie już tego nie robią. Jest taki z separatorem ale to raczej nie dla półrocznego dziecka.

Do góry