reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
no ja juz je oblukalam i mam kilka w obserwowanych aukcjach ale tylko turkusowe bo te inne kolorki mi nie podchodza, szczegolnie zielony do ktorego mam uraz przez wozek kolezanki taka totalna padaka :-D ja o wozku pomysle dopiero od lutego, bo w styczniu same najwieksze oplaty i wydatki niestety

Hope- nie wiem jak tam u Ciebie z jędrnością ale czy w tych sportowych to cycory nie wiszą do pasa?

Marzena uśmiałam się po pachy :-D:-D:-D Piersi nie mam zebranych jak w tradycyjnych, profilowanym super biustonoszu z fiszbinami ale nie wiszą do pasa, chachacha no nie mogę, wyobraźnia działa :-p Taki stanik zakładam na wizyty do gina albo żeby podrażnić TZ (do tego koszulka z głębokim dekoltem :-p) Długo ponosić nie mogę, cycory bolą jak diabli, fiszbiny przeszkadzają, więc ściągam z ulgą.

Wiesz jaki jest test na biust? Podkładasz ołówek pod pierś, jeśli się tam zatrzyma, to wiszą, jeśli spadnie, jest dobrze. W biustonoszu sportowym mi spadł, bez nie będę robić próby, wolę żyć złudzeniami :-D

ja jak tylko wychdze do ludzi to zakladam ten z fiszbinami, a tak po domu cale dnie to w sportowym, bo nie idzie wytrzymac z bolu w fiszbinowym cyce spore to sie obcieraja o brzuch no i obwod sie zwieksza, wiec w obwodzie sa przymale nawet z przedluzaczka...ale dupsko tez mi sie powiekszylo, w biodrach przybylo cos ok 4cm, wiec majtki z M musialam zmienic na L, bo sie sciagaly na tylku ;-)

reklama
wisienko, masz rację chodziło mi o wózek załączony przez misię ;-)

Jedną nockę spałam już z moją poduchą rogalem. Jestem zachwycona, mimo że jest wielka i myślałam, że już się nie zmieścimy we czworo w łóżku (ja + mały, mąż i poducha) :-D, to się okazało, że już tak się nie wiercę w poszukiwaniu wygodnej pozycji. jedynie mężulek narzekał, że nie może się do mnie przytulić, tylko jak poduchę nazwał do pingwina, więc kolejnej nocy nie dał mi szansy spać z poduchą, tak się mną zajął. Więc jeśli nie dla wygody, to dla podniesienia atmosfery w łóżku - serdecznie polecam :-)

W każdym razie mam nadzieję, że w trakcie dalszego użytkowania będę zadowolona i dalej będzie mi się wspaniale spało. Nie przeszkadzało mi nawet obracanie się na 2-i bok. Muszę się jeszcze przyzwyczaić do ułożenia w niej, ale z tym to szybko powinno pójść.

Do góry