reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Kamcia mój też przy Madzi nie chciał wierzyć że to dziewuszka:-), wmawiał sobie że jeszcze cos tam wyrśnie i tak czeka do tej pory:-)

Gratuluję udanych zakupów. Wszystko przepiękne :-)
Nie wiem, czy nie przegapiłam tematu przewijaków, jeśli tak, to wybaczcie. Jakie macie lub kupujecie, na łóżeczko czy na lub z komodą?
Podobały mi się drewniane komody,ale sa strasznie drogie. Ostatnio widzieliśmy przewijak z serii disneya z miarką -bardzo ładny.

Dzien dobry dziewczyny:) wczoraj mnie nie bylo i mam sporo nadrabiania:) ale tylko napisze co musze i biore sie za czytanie:) jak Wam obiecalam po wizycie u lekarza poszlam na zakupy:) wiele nie nakupowalam ale skompletowalam takie dwa kompleciki: spioszki, kaftanik i czapeczka(zdjecia ponizej:))
znalazlam przy okazji fajna hurtownie z artykulami dzieciecymi:) tak wiec zakupy zaliczam do udanych:-)

Załączniki

• DSCN5270.jpg
    DSCN5270.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN5271.jpg
    DSCN5271.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 47
Nabyłam właśnie na allegro pierwsze spodnie ciążowe :) Mam nadzieję że będą dobre, bo najlepiej podpasowały wymiarami - mam ze 2 cm zapasu jeszcze. A za taką cenę najwyżej kupię potem większe :)
RURKI CIAŻOWE NAJMODNIEJSZE SPODNIE OASI M 38 (1388961773) - Aukcje internetowe Allegro
Dam znać jak przyjdą, ale jakość się dla mnie średnio liczy skoro mam to nosić tylko 4 miesiące to nie ma sensu wielce inwestować. A nie mogę tylko w legginsach śmigać.

Ania - śliczne ciuszki
Salsera - fajne spodnie:tak:

Ja cały czas sprawdzam, czy legginsy od tego producenta, o którym kiedyś pisałyście są wreszcie wystawione, bo mam 1 parę, ale takie kalesonowate:baffled: do sukienki nie za bardzo... zastanawiałam sie też nad ciepłymi rajstopami, ale odstrasza mnie rozmiar - uniwersalny... a ja mam szczupłe nogi i 164cm...
Najgrubsze rajstopy ciążowe - 120den Sklep W-wa (1391919408) - Aukcje internetowe Allegro

ja wczraj widzialam w 5*10*15 same wywieszki sale 70% ale splukalam sie w sobote a Armanim no i juz tam nie zachodzilam zeby sie nie draznic, kupilam tylko fajne bodziaki za 6zl ;-) a w Armanim dorwalam bluze Nike, spodziany Nexta, kilka fajnych sweterkow no kurna i to prawie niwiusienkie, w sobote tez drutuje na łowy tylko musze przez tydzien kase uzbierac :-D

reklama
Do góry