reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

szkoda, że takich slicznych staniczków do karmienia nie można kupić w sklepie :( wszędzie gdzie szukam, podają mi takie bawelniane, nieusztywniane, w których biust się rozlewa jak galaretka :( czekam na dostawę w triumphie to Wam powiem, jak tamte leżą, bo jeszcze nie przymierzalam. narazie kupuję koronkowe, takie jak lubie, ale nie ukrywam, że kiedy pewnego dnia ponosiłam koronkowy, ciut za bardzo uciskający, to porobily mi sie krwiaczki ... ;/

reklama
bra ja pracowalam w sklepie z bielizna i az mnie serce sciskalo jak przychodzila mloda mama a ja musialam pokazac jej takie bawelniany spadochron, ani to ladne, anie wygodne...
biustonosz ma za zadanie nie tlkyo piersi upiekszyc swyk wymgladem ale przede wszystkim je utrzymac bez wzgledu czy sa duze czy male.
A te biustonosiki sa sliczne mi nie byloby szkoda wydac tyle kasy, bo juz ponad 2 lata kupuje firmowe i wiem na ile i jak one mi posluza, tylko teraz poki sie nie urodzi to nie wiadomo jak ten biust bedzie wygladal gdy zbierze sie juz w nim mleczko.

ja polecam brytyjskie staniki i kostiumy kąpielowe takich firm jak Panache, Freya, Masquerade.
Sama ich używam od dwóch lat i widzę znaczącą różnicę a przetestowałam wiele staników, uwierzcie
Po pierwsze nic sie nie dzieje podczas prania
Po drugie, przy moim niemałym biuście, zawsze rozciągały mi się ramiączka na maksa a w tych nic się nie rozciąga, przeciera itp!
Po trzecie, znakominie podtrzymują biust, nawet podczas aerobiku bo kiedyś mi się zapomniało zmienić, nic mi nie skakało !!
Po czwarte, z małych piersi stworzą kształt naprawdę ładnych i bardziej obfitych piersi.

Jedyny mankament, pewnie, to cena!

Podrzucam linka ze sklepu moje szwagierki, nie żebym go reklamowała ale chodzi mi tylko o przedstawienie produktów które są naprawdę śliczne !!!
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

bra ja pracowalam w sklepie z bielizna i az mnie serce sciskalo jak przychodzila mloda mama a ja musialam pokazac jej takie bawelniany spadochron, ani to ladne, anie wygodne...
biustonosz ma za zadanie nie tlkyo piersi upiekszyc swyk wymgladem ale przede wszystkim je utrzymac bez wzgledu czy sa duze czy male.
A te biustonosiki sa sliczne mi nie byloby szkoda wydac tyle kasy, bo juz ponad 2 lata kupuje firmowe i wiem na ile i jak one mi posluza, tylko teraz poki sie nie urodzi to nie wiadomo jak ten biust bedzie wygladal gdy zbierze sie juz w nim mleczko.

prawie tak samo tylko że po nakarmieniu od gór będzie zapadnięty , jakby.., sflaczały:sorry: do następnego karmienia ,...:-D

tak sobie Was czytam i zła jestem, że płci nie poznałam bo przez to nie moge odpowiednich kolorków wybierać dla Dzidzi, a neutralne - żółte czy zielone mi się znudziły przy 1 Dzieciaczku... :-(

Poisy jeszce dużo czasu, więc zdążysz poszaleć z kolorkami:tak:, Ja dopiero jakis czas temu zaczęłam kupować męskie ciuszki:-) i nie spiesze się zbytnio z tymi zakupami.Jakoś nie za bardzo mam jak jechać a z dzieciakiami to mi się nie chce.

Mama mi wczoraj esa przysłała że kupiła malutkie ubranka:-D więc zbieranie wyprawki czas zacząć:tak: Nie chciała powiedzieć co:confused2: Dzisiaj jeszcze koledzy podrzucą mi łóżeczko:-)

Paula z takimi maluchami i jeszcze w ciąży na zakupy...

jolek...
pliiiiz wysłałabyś mi te 2 linki co mi się podobały z tych bluzek co pokazywałałs ostatnio??
ta co mówiłam że szara jest ładna , i ta chyba ostatnia...:sorry:
nie pamiętam...
bo skasowałam linki dzisiaj jak miałam akcję z GG:confused2:

reklama
Do góry