reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

tak w sumie patrzac tylko na ceny to nie wiem czy odwazylabym sie kupic przez neta bluzke za 11zl np. wiesz w sklepie mozesz sprawdzic jakosc itd. a za taka cene przez neta to wydaje mi sie ze moze byc bubel...chyba ze ufasz temu sprzedawcy i wiesz ze ma dobre ciuszki.
ja sie zakochalam w tej dzianinowej, no ale nie wiem czy pasuje na chrzest chyba ze spodniczka ktora zaraz nam wkleisz bedzie fajna elegancka to moze jakos sie zgra :-D, pokaz jeszcze jakie buty do tego :-D to juz bede miala cale wyobrazenie :-)

reklama
wiecie co... tak się przyglądałam... i chciałam kupic 1, 2 i 4
bo 1 i 2 u jednego sprzedawcy więc myslę że za 1 przesyłkę zapłacę no a bluzki tanie bo łącznie 25 zł by mnie wyniosły... a ja patrzę przesyłka 25 a za każde kolejne zamówienie +20 zł... czyli 45 za samą przesyłke.. to drożej niż 2 bluzki:confused2::baffled:
do tego w 2 to napewno się w pieriach nie zmieszczę , absolutnie nawet jakbym uciskała...:-(
na dodatek nie ma za pobraniem.. a czytając taie rzeczy to jakoś odechciewa mi się wpalcać na konto do nich pieniążki... bo nie wiem czy bluzki zobaczę kiedyś na oczy:eek:

może widziałyście gdzies jakies podobne do tych 2 ale u innego sprzedawcy??:-)

Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki. Chciałam się zapytać co myślicie na temat "leżaczków-bujaczków"? Czy są szkodliwe dla dziecka (chodzi o ułożenie główki- niby że nie leży na płaski) i od jakiego momentu najlepiej używać (od którego miesiąca, czy może od razu)? Z góry dzięki za odpowiedź...;-)

ja mam leżaczek bujaczek fisher-price i mi posłużył na kilka miesięcy:tak:
warto w takie cos zainwestować , jak się w kuchni gotuje to siup maleństwo do leżaczka i może leżeć...

używa się je od urodzenia do.. i tu zależy... ja używałam chyba do 5 miesięcy
miałam taki z wibracjami...
dobra już idę ...:-D

reklama
Do góry