reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ja przewaznie musze zajrzeć w miseczkę od środka:-D
przymierzanie nie jest konieczne;-)jiihihih

edit ,ale nie zawsze, bo nieraz są staniki któer jak się załozy to robia piersi w stożek i wygląda to ochydnie pod bluzką , więc jak mam dylemat to przyjeżam , jak widze że stanik ok to nie...
no i jeszcze w ciąży to musze brać takie głębsze miski bo inaczej mi piersi wypływaja a to jest takie wkurzające .. że szok

reklama
My myślimy o x-landerze XQ z 2010. Muszę go jeszcze zobaczyć w realu i sprawdzić, czy rzeczywiście ma normalne siedzisko w spacerówce czy kubełkowe. Bo ja nie jestem przekonana do kubełkowego. A Wy co myślicie na ten temat?

My myślimy o x-landerze XQ z 2010. Muszę go jeszcze zobaczyć w realu i sprawdzić, czy rzeczywiście ma normalne siedzisko w spacerówce czy kubełkowe. Bo ja nie jestem przekonana do kubełkowego. A Wy co myślicie na ten temat?

ja też nie jestem za bardzo za tym klubełkowym:sorry2:
wiem ze jak pisąłam na październiku to dziewczyny się zachwycały tymi X landerami .. i wogóle..
a właśńie jak już kupiły to było ok.
ale jak przeszły w spacerówki to zaczęły sprzedawać:-p
może o też ze względu na te kubełkowe siedziska bo miały je napewno

mi sie podobaja quinny speedi i x-lander xa

a ten ktory mi wczoraj Kamcia pokazalas - jeden pod drugim to jakas porazka :-D
jedno z dzieci bardzo poszkodowane, nie dosc ze prawie tylkiem po ziemi jedzie to jeszcze przed soba widzi tylko kawal materialu...

mmmmmmmmmmmmmm fajniusi

Jak sobie pomyślę,że w szafie leży cała siata staniczków do których mogę już nie wrócić to aż mnie w dołku ściska :-(

Szczerze wam powiem, że ja chyba sknera jestem, bo szkoda by mi było kasy na taki biustonosz. Nie ponosiłabym go dłużej niż trzeba, biust się zmniejszy i pójdzie w kąt już na zawsze.

A i tak najwygodniejsze są te zwykłe, bawełniane, bez fiszbin i dodatków, z odpinaną górą, szybko się piorą, nie żal ich gdy się zabrudzą mlekiem i dobrze trzymają wkładki laktacyjne.

Rany, mi nawet szkoda kasy na gacie ciążowe, używam te co miałam.

Ale ze mnie żyła się zrobiła :-p

Maruda! No drogi jest ale chociaż ładny. Nie muszę kupować ciuchów dziecku na potęgę to sobie staniki kupię :D A bawełniane miałam i są do d...y. Pewnie zależy jakie ale to co ja miałam to dno bo nie trzymały piersi wcale. A moje cycochy muszą czuć dyscyplinę :D

Ehehehe dyscyplinę, dobre, może twój małż ci dłonie wypożyczy, o ile ma duże. Mojemu jeden cyc mieści się w dwóch dłoniach już teraz a nie ma 4 rąk :-D W sumie szkoda, że ma tylko dwie :-p

Ja te swoje staniki ciążowe odłożyłam 10 lat temu i o dziwo jeszcze się przydały. Ale to ich ostatni życie, chyba, że na starość wpadniemy :-p

reklama
haha ja też taka sknera :-D z większych mam 1 czarny 1 biały i nosze na zmianę bo wiem ze później wywalę , miałam fajny taki kremowy w kwiaty za Avonu ... super był.. ale to przy Vi , i uznłam ze wygląda na zżółknięty i wywaliłam.. a teraz bym z chęcią ponosiła:-D

Do góry