reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

dzięki styna za odp, mniej więcej o to mi chodziło.Czyli fotelik opłaca się dopiero kupić dla takiego dziecka co już nie jeździ w wózku?

reklama
sylwia, chodzi o ulożenie dzieciaków- jeden siedzi za drugim jak na 1 foto na tej aukcji.Jak w kolejce:D

chyba,że poziomkom o coś innego chodzi i to nie było przejęzyczenie;)

Ja też uważam że fotelik który można montować na stelaż wózka to super wynalazek, u nas się sprawdzało na zakupach i na dłuższych wyjazdach jak chcieliśmy w czasie drogi pospacerować z Magdzią wtety tylko wyciągaliśmy stelaż i ciach fotelik na stelaż i już spacerek po lasku:-), albo kiedy musiłam sama jechać do lekarza i nie chciałam nośić fotelika z dzieckiem bo to jednak cięzkie

bra....dzieki za info....czekałam na tą wyprzedaz w mothercare ;-)

ja i kilka moich znajomych stawiamy na x-landery - bardzo solidne wózki....ja sie wacham pomiędzy modelem XQ a XA...no i nie wiem czy brac z fotelikiem, bo.......weszłam na stronę o testach fotelikow i sie przeraziłam!!!:szok: fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
chyba jednak kupimy oddzielnie fotelik :confused: bo te w kompletach z wózkiem nie zawsze sa najbezpieczniejsze.... no i nie ma co oszczedzać....oczywiście jesli się duzo podrózuje z dzieckiem, a my czesto odwiedzamy rodzinę, która niestety daleko mieszka

dzięki styna za odp, mniej więcej o to mi chodziło.Czyli fotelik opłaca się dopiero kupić dla takiego dziecka co już nie jeździ w wózku?
a jak chceswz zabrać dziecko ze szpitala??:szok::szok:
u nas jak nie wejdzie ojciec z fotelikiem na salę to dsziecka nie wypuszczą:no: za nic w świecie , musi być fotelik i już:sorry:
po 2 własnie taki wmontowany na stelaż jest najlepszy , jedziesz na zakupy to tylko fotelik , no i kółka zabierasz... i pyk wciskasz fotelik na stelaż , na zakupy i do auta , pyk i dziecko dalej w aucie , nie musisz się babrać i wyciągać malca do gondolki , montować gondolki.. Omg ja bym tak nie mogła:no:

jak to jeden pod drugim???? przejrzalam linki ktore tu wklejacie i nie moge znalezc takiego, moze mi ktos pokazac o co chodzi? takie dziwactwo naprawde istnieje ????:-D

już Ci pokazuję:-D
ten ostatni czarny
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ROEMER B-DUAL wózek spacerowy dla dwójki dzieci

Kamcia, chyba mnie nie zrozumiałaś:-D
Fotelik musi być, bo przecież jak ma maluch jeździć w aucie?
Ale taki wypinany z wózka jest dla chyba mniej "wyposażony" niż taki osobno kupiony.
I jest do jakiejś wagi- czyli dla malucha.Bo potem to już kupujemy taki fotelik, ktory jest tylko fotelikiem, a nie "dopinką" do wózka.(jak maluch jest większy i nie jeździ w wózku).

reklama
Kamcia, chyba mnie nie zrozumiałaś:-D
Fotelik musi być, bo przecież jak ma maluch jeździć w aucie?
Ale taki wypinany z wózka jest dla chyba mniej "wyposażony" niż taki osobno kupiony.
I jest do jakiejś wagi- czyli dla malucha.Bo potem to już kupujemy taki fotelik, ktory jest tylko fotelikiem, a nie "dopinką" do wózka.(jak maluch jest większy i nie jeździ w wózku).

:-D s ą przedziały do fotelików..
te w zestawie w sumie nie różnią się za bardzo od kupionych oddzielnie , a i te i te sa do 9 lub 12 kg u dziecka , więc jak masz wózek 3 w 1 czyli gondola sacerówka i wózek to Ci starczy ,
chyba że sama kompletujesz sobie wszystko , ale tu nie zawsze będzie fotelik pasował na stelaż wózka
a pózniej to i tak musisz kupić większy fotelik dla cięższego dziecka
i znów masz 2 przedziały:tak: albo od 9 do 18 kg a kolejny od 18 do 36 chyba
albo jeden już ogólny od 12 do 36 (ja taki mam właśnie)
ale ten mały i tak musi być mały od 0 do 9 lub 12 kg .. więc nie ma co się zastanawiać narazie nad większym;-)

Do góry