reklama
sylwia_
Fanka BB :)
Rany jakie one sa duże Nie rozumiem idei wózków jeden pod-drugim
Chyba ten co ja wyszperałam jest najmniejszy-przypomnę
Promocja KOLCRAFT DUO Wozek podwojny blizniaczy SS (1386338181) - Aukcje internetowe Allegro
jak to jeden pod drugim???? przejrzalam linki ktore tu wklejacie i nie moge znalezc takiego, moze mi ktos pokazac o co chodzi? takie dziwactwo naprawde istnieje ????
Ja też uważam że fotelik który można montować na stelaż wózka to super wynalazek, u nas się sprawdzało na zakupach i na dłuższych wyjazdach jak chcieliśmy w czasie drogi pospacerować z Magdzią wtety tylko wyciągaliśmy stelaż i ciach fotelik na stelaż i już spacerek po lasku:-), albo kiedy musiłam sama jechać do lekarza i nie chciałam nośić fotelika z dzieckiem bo to jednak cięzkie
gag
Fanka BB :)
bra....dzieki za info....czekałam na tą wyprzedaz w mothercare ;-)
ja i kilka moich znajomych stawiamy na x-landery - bardzo solidne wózki....ja sie wacham pomiędzy modelem XQ a XA...no i nie wiem czy brac z fotelikiem, bo.......weszłam na stronę o testach fotelikow i sie przeraziłam!!! fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
chyba jednak kupimy oddzielnie fotelik bo te w kompletach z wózkiem nie zawsze sa najbezpieczniejsze.... no i nie ma co oszczedzać....oczywiście jesli się duzo podrózuje z dzieckiem, a my czesto odwiedzamy rodzinę, która niestety daleko mieszka
ja i kilka moich znajomych stawiamy na x-landery - bardzo solidne wózki....ja sie wacham pomiędzy modelem XQ a XA...no i nie wiem czy brac z fotelikiem, bo.......weszłam na stronę o testach fotelikow i sie przeraziłam!!! fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
chyba jednak kupimy oddzielnie fotelik bo te w kompletach z wózkiem nie zawsze sa najbezpieczniejsze.... no i nie ma co oszczedzać....oczywiście jesli się duzo podrózuje z dzieckiem, a my czesto odwiedzamy rodzinę, która niestety daleko mieszka
8
86ania86
Gość
gag masz racje, dziecko musi byc bezpieczne
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a jak chceswz zabrać dziecko ze szpitala??dzięki styna za odp, mniej więcej o to mi chodziło.Czyli fotelik opłaca się dopiero kupić dla takiego dziecka co już nie jeździ w wózku?
u nas jak nie wejdzie ojciec z fotelikiem na salę to dsziecka nie wypuszczą za nic w świecie , musi być fotelik i już
po 2 własnie taki wmontowany na stelaż jest najlepszy , jedziesz na zakupy to tylko fotelik , no i kółka zabierasz... i pyk wciskasz fotelik na stelaż , na zakupy i do auta , pyk i dziecko dalej w aucie , nie musisz się babrać i wyciągać malca do gondolki , montować gondolki.. Omg ja bym tak nie mogła
jak to jeden pod drugim???? przejrzalam linki ktore tu wklejacie i nie moge znalezc takiego, moze mi ktos pokazac o co chodzi? takie dziwactwo naprawde istnieje ????
już Ci pokazuję
ten ostatni czarny
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ROEMER B-DUAL wózek spacerowy dla dwójki dzieci
Kamcia, chyba mnie nie zrozumiałaś
Fotelik musi być, bo przecież jak ma maluch jeździć w aucie?
Ale taki wypinany z wózka jest dla chyba mniej "wyposażony" niż taki osobno kupiony.
I jest do jakiejś wagi- czyli dla malucha.Bo potem to już kupujemy taki fotelik, ktory jest tylko fotelikiem, a nie "dopinką" do wózka.(jak maluch jest większy i nie jeździ w wózku).
Ale taki wypinany z wózka jest dla chyba mniej "wyposażony" niż taki osobno kupiony.
I jest do jakiejś wagi- czyli dla malucha.Bo potem to już kupujemy taki fotelik, ktory jest tylko fotelikiem, a nie "dopinką" do wózka.(jak maluch jest większy i nie jeździ w wózku).
poziomki
mama 00 08 11 13 15
To i ja takie dziwactwo wkleje WÓZEK PHIL & TEDS DLA BLIŹNIĄT /ROK PO ROKU (1389382805) - Aukcje internetowe Allegro
jaipur fotelik to zbawienie!! świetna kołyska a przypinany do stelaża jest lepszy od gondoli
jaipur fotelik to zbawienie!! świetna kołyska a przypinany do stelaża jest lepszy od gondoli
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia, chyba mnie nie zrozumiałaś
s ą przedziały do fotelików..
te w zestawie w sumie nie różnią się za bardzo od kupionych oddzielnie , a i te i te sa do 9 lub 12 kg u dziecka , więc jak masz wózek 3 w 1 czyli gondola sacerówka i wózek to Ci starczy ,
chyba że sama kompletujesz sobie wszystko , ale tu nie zawsze będzie fotelik pasował na stelaż wózka
a pózniej to i tak musisz kupić większy fotelik dla cięższego dziecka
i znów masz 2 przedziały albo od 9 do 18 kg a kolejny od 18 do 36 chyba
albo jeden już ogólny od 12 do 36 (ja taki mam właśnie)
ale ten mały i tak musi być mały od 0 do 9 lub 12 kg .. więc nie ma co się zastanawiać narazie nad większym;-)